Organizati meniul Start-All Programs. Deveniti eficienti.

Identificarea unui anumit program in meniul Start-All Programs poate fi o treaba dificila mai ales in cazul in care, la fel ca si mine, aveti obiceiul sa testati majoritatea aplicatiilor care va cad in mana. Desigur puteti crea shortcut-uri pe desktop ptr. programele pe care le utilizati in mod frecvent, insa un numar mare de shortcut-uri mareste considerabil timpul de pornire a calculatorului.

Solutia este simpla si presupune crearea de categorii in meniul All Programs. In acest fel putem avea foldere separate pentru fiecare categorie de aplicatii : Jocuri, Editoare foto, Office, Media Playere, Securitate, etc, iar intrarile din All Programs vor fi mult mai putine, programele pe care le cautati fiind mult mai usor de gasit.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

1. Click dreapta pe butonul Start si apasati pe Explore All Users.

explore

2. Deschideti folderul Programs.

programs

3. Creati un folder nou. Denumiti-l, sa spunem, Jocuri.

jocuri

4. Acum mutati toate folderele ce contin jocuri in directorul Jocuri.

2008-09-17_121848

5. Repetati pasii 3-4 pentru toate categoriile de programe pe care doriti sa le creati.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

..sunt si romani prosti...

Un roman in Canada spunea ca nu numai americanii sunt prosti si se pare ca are dreptate. Personajele din clipul de mai jos fac tot posibilul sa confirme cele spuse de el :D

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nu poti vedea clipurile de pe Trilulilu sau YouTube in Firefox? Incearca solutiile de mai jos.

blog_home

Astazi am gasit rezolvarea unei probleme ce ma inebunea de ceva vreme si cu care, daca utilizati Firefox, e posibil sa va fi intalnit si dvs. Ma refer la imposibilitatea de a vizualiza clipurile de pe Trilulilu, YouTube sau oricare al site de acest gen in Firefox .

Iata cam ce se intampla la mine: videoclipurile incep sa se incarce apoi, dupa doua-trei secunde in care imaginea ruleaza, clipul se blocheaza. Chiar daca incerc sa mut sliderul inainte sau inapoi, dupa cateva secunde videoclipul se opreste din nou. Problema nu apare in Internet Explorer asa ca, dupa cateva cautari pe Google am gasit care este cauza: o incompatibilitate Adobe Flash Player cu Firefox.

Pentru a rezolva problema aveti doua solutii: prima si cea mai simpla - copiati fisierul NPSWF32.dll din folderul C:\Windows\System32\Macromed\Flash in folderul C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins. A doua solutie presupune dezinstalarea Adobe Flash Player cu ajutorul utilitarului de mai jos si apoi reinstalarea aplicatiei.

- Windows: uninstall_flash_player.exe (181 KB)

Pentru a reinstala Adobe Flash Player 9 descarcati aplicatia de aici. Daca clipurile se blocheaza in continuare incercati Adobe Flash Player 10 (beta).  Trebuie sa retineti ca Firefox trebuie sa fie inchis in timpul instalarii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..