Americanii SUNT prosti !

Fara comentarii!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Teme pentru Chrome

2008-09-14_005729

Asa cum era de asteptat la scurt timp de la lansarea Google Chrome au aparut pe net si primele aplicatii create pentru noul browser Google. Daca in ceea ce priveste utilele add-onuri se pare ca mai avem de asteptat, problema aspectului Chrome a fost deja rezolvata, skinurile Chrome fiind disponibile pentru download pe diverse siteuri si formuri specializate.

Problema cu aceste skinuri e ca se instaleaza si se schimba destul de greu - trebuie inlocuit fisierul default.dll de fiecare data cand doriti sa schimbati tema. O solutie mult mai simpla si eficienta ne ofera  XChrome, un utilitar gratuit cu ajutorul caruia skinurile sunt instalate automat.

XChrome poate fi descarcat de pe forumul ChromeSpot. Tot acolo veti gasi si cateva colectii interesante de teme Chrome pe care le puteti instala folosind metoda clasica (mai multe informatii gasiti aici).

2008-09-14_005615

In ceea ce priveste skinurile compatibile cu XChrome creatorul softului a venit in ajutorul utilizatorilor adunand intr-un singur loc 23 de teme pentru Google Chrome. Pachetul cu teme poate fi descarcat de aici. Pentru a instala o tema dati dublu click pe fisierul ThemePack.exe din folderul in care se afla tema si selectati Install Theme. Mergeti apoi la folderul XChromeP5 si deschideti XChrome.exe. Veti observa ca in panoul din stanga alaturi de "Default Theme" a aparut o tema noua. Selectati-o si apasati Install Theme. Trebuie sa retineti ca e nevoie sa inchideti Chrome inainte de a incepe sa parcurgeti pasii de mai sus.

Download XChrome I Download skinuri Chrome

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..