Sonowebs ... converteste textul unui articol de blog in voce

sonowebs

Nu toate persoanele care folosesc internetul se pot bucura de facilitatile acestuia in intregime.De aceea, exista metode de a le permite acestor categorii de persoane sa beneficieze de accesul la informatii.

In acest scop a aparut Sonowebs, un serviciu oferit de un site spaniol ce permite convertirea textului unui articol de pe un blog sau un site web intr-un fisier audio, in asa fel incat  si cei care au probleme de vedere sa aiba posibilitatea de se  informa.

Serviciul nu necesita inregistrare si pune la dispozitia webmasterilor un plugin petru Wordpress si un cod pentru instalarea pe blogurile gazduite de Blogger. Dupa instalare in interiorul articolului va fi inserat un player care, la cateva minute dupa publicarea articolului, va reda continutul acestuia in format audio.Daca doriti sa convertiti numai un anumit text in format audio, va este pus la dispozitie si un formular care permite aceasta operatiune.

Serviciul se adreseaza siteurilor spaniole, insa datorita asemanarilor lingvistice si de exprimare, textele convertite pot fi intelese destul de usor si de utilizatorii romani, mai ales daca au capatat ceva experienta in ceea ce priveste pronuntia cuvintelor in limba spaniola de pe vremea cand(daca) se uitau la telenovele.

Mai jos aveti un exemplu in care textul acestui articol este convertit in format audio:

 

Site : Sonowebs

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..