Huse de calitate pentru telefoane mobile

In urma cu cativa ani, impreuna cu un Orange SPV cumparat de pe Ebay am primit in pachet si o husa de piele marca Piel Frama. Tipul care vindea telefonul adaugase husa in licitatie pentru a-i creste valoarea, insa motivul principal pentru care am cumparat telefonul de la el era faptul ca trimitea in Romania si fara PayPal (…alte vremuri).

Una peste alta, am primit pachetul si sincer sa fiu am ramas surprins de calitatea si de ergonomia tocului pentru telefon. Telefonul era cam “grasut” insa husa il facea sa arate mult mai “slim” decat in realitate. Nu mai tin minte ce am facut cu telefonul si cu husa, insa anul acesta cand mi-am luat un Lg Cookie cu ecran touch primul lucru la care m-am gandit a fost sa caut o husa pentru a-i proteja ecranul de zgarieturi.husapiele2

Telefonul e putin cam mare pentru buzunarele mele asa ca imediat mi-am adus aminte de tocul de piele Piel Frama de la SPV. O cautare rapida pe google si surpriza: am dat de HusePiele.ro, un site din Romania care vinde produse originale Piel Frama. Tipul cu care am discutat a fost extrem de amabil si desi nu avea pe stoc husa pentru modelul meu de telefon a facut comanda si intr-o saptamana am primit acasa husa, care este exact asa cum ma asteptam: vine la fix pe telefon, e din piele de calitate si protejeaza perfect ecranul.

Recomandare: HusePiele.ro

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Active@ ISO Burner … soft gratuit pentru inscriptionarea imaginilor pe CD/DVD

Sincer sa fiu utilizez atat de rar optiunea de ardere a imaginilor (. iso, .nrg, etc) pe Cd/DVD-uri incat, de fiecare data cand incerc sa fac acest lucru cu Nero, petrec mai mult timp cautand optiunea respectiva decat dureaza operatiunea efectiva de inscriptionare. Oi fi eu mai greu de cap, probabil .

De aceea, atunci cand zilele trecute am dat peste un utilitar gratuit specializat in arderea imaginilor, m-am grabit sa-l descarc repede in folderul meu cu programe favorite si l-am si redenumit:” de inscriptionat imagini pe discuri”. Programul se numeste Active@ ISO Burner si este extem de simplu si intuitiv.

Active@ ISO Burner

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, nu trebuie decat sa mergeti la locatia unde se afla fisierul .iso pe care doriti sa-l ardeti pe disc, sa-l selectati  si, daca nu va intereseaza optiuni avansate gen Track-At-Once sau Disc-At-Once (vezi aici explicatii), sa apasati butonul BURN. Programul depisteaza automat si viteza optima de inscriptionare asa incat daca nu vreti sa utilizati discul intr-un dispozitiv mai vechi sau care are probleme nu este necesar sa va bateti capul nici macar cu acest detaliu.

Download Active ISO Burner

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..