Google Voice valabil si in Romania

|

Incepand de astazi cei care au un cont Gmail pot suna direct de pe calculator catre orice numar de fix sau mobil din lume folosind serviciul Google Voice.

google-voice-romania

Tarifele Google Voice pentru Romania sunt rezonabile : pentru 0,04 €/minut pentru apel catre telefoanele fixe si 0,14 € pentru retelele mobile. Binenteles, plus TVA.

Catre SUA si Canada apelurile costa doar 0,01/ €/ minut. Mai jos aveti tarifele pentru Italia, Spania si Franta.

google-voice-italia

google-voice-franta

google-voice-spania

Pentru a utiliza Google Voice trebuie sa instalati voice and video plug-in. Acesta va permite interactiunea Google Voice cu microfonul, castile si/sau camera web sau foto.

De asemenea, trebuie sa cumparati credit utilizand un card de credit. Valoarea minima pentru o tranzactie este de 10 Euro, Dolari, Lire sterline sau Dolari canadieni. Eu sper ca in curand sa introduca si plata prin PayPal pentru Romania si de ce nu, poate si direct din contul Adsense. Pentru cei cu cont Adsense ar fi mai simplu si in plus, ar iesi si Google in avantaj : nu s-ar plati nici taxe de transfer.

Da’ uite ce grija mai am si eu! Sa nu iasa Google in pierdere!!Neh-Neh

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

valiotronic spunea...

interesant...dar cred ca va avea oricum soarta lui skype... oarecum incomod... ținând seama ca poate 99% din populație deține cel putin un mobil...iar preturile sunt în scădere... atât pe rețea cât și național-international...

Anonim spunea...

salut, doresti sa faci un schimb de link cu blogul meu http://jordacheblog.blogspot.com ? eu te-am adaugat in blogroll, ms.

4run spunea...

www.4run.ro a alergat in parcul Gheorghe Petrascu

www.4run.ro a ajuns la 94 de locatii de alergat, ultima fiind un mic parc aflat intre 2 gradini publice mai mari, National si Al. I. Cuza. Detalii pe http://www.4run.ro/petrascu.html.

Trimiteți un comentariu