Google Quick Search Box pentru Windows

Astazi am reinstalat Google Toolbar pentru Internet Explorer si surpriza: odata cu bara de unelte de la Google ma trezesc ca, in bara de unelte langa butonul Start, apare un buton nou pe care scrie Google. Curios, dau click pe el si o casuta de cautare apare in mijlocul ecranului. Zic : hopa, trebuie sa fie ceva interesant.

Ma apuc sa scriu Simplu in casuta de cautare si bineinteles primele rezultate afisate sunt cele referitoare la blogul meu. Dau click si Firefox deschide pagina blogului. Interesant, insa asa ceva pot sa fac si din browser, ca oricum se deschide si am casuta de cautare Google in dreapta sus. Imi vine o idee: scriu District 9, ultimul film pe care l-am vazut si surpriza : filmul de pe hardul meu apare printre primele rezultate, alaturi de linkul catre imdb.com siteul pe care de obicei ma informez despre filme. Google_Quick_Search_Box

Familiarizat cu lansatoare de programe gen Launchy sau Run Me realizez ca am de a face cu un program similar marca Google care incorporeaza si o functie de cautare extrem de utila. Aplicatia se numeste Google Quick Search Box si dupa o perioada in care a fost disponibila doar pentru Mac-uri, a aparut si o versiune pentru Windows.

Google Quick Search Box_1 Google Quick Search Box poate fi utilizat atat pentru cautarea de fisiere in computer cat si pentru lansarea programelor. Nu trebuie decat sa incepeti sa scrieti numele aplicatiei pe care doriti sa o porniti si Google Quick Search Box  va afisa un set de rezultate in care cu siguranta veti gasi aplicatia ce va intereseaza. De asemenea Google Quick Search Box are rol si de calculator: puteti efectua adunari, scaderi, inmultiri si chiar unele operatii mai complexe.

Una peste alta,  Google Quick Search Box este un program extrem de util pe care va recomand sa-l instalati si utilizati. Pentru a-l instala, trebuie sa descarcati si sa instalati Google Toolbar pentru Internet Explorer.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

Trimiteți un comentariu