Seven Transformation Pack - Interfata Windows 7 pe XP

seven transformation pack

WindowX creatorul popularelor interfete Vista pentru XP- Vista Transformation Packs - a dezvoltat o noua aplicatie care transforma XP in Windows Seven.

Seven Transformation Pack introduce, pe langa temele cu aspect Windows 7, si cateva aplicatii noi fata de versiunile care transformau XP-ul in Vista. Cea mai interesanta dintre ele mi se pare ViGlance programul care emuleaza noul Superbar din Windows  Seven.

interfata Windows 7 pe XP

In rest, majoritatea aplicatiilor sunt pastrate – Vistart, TrueTransparency, etc- insa au suferit modificari minore pentru a  deveni mai stabile si a se integra mai bine cu noile teme Windows 7.

De asemenea, din cate am observat eu, ViSplore si WinFlip au devenit si ele mult mai stabile. Asa cum era de asteptat, ecranul de logare precum si iconitele au fost si ele schimbate pentru a se potrivi cu noile skinuri Windows 7. La fel s-a intamplat si cu bara laterala din Vista care a suferit cateva modificari subtile.

La fel ca si in cazul programelor care transformau XP in Vista, recomandarea mea este sa instalati Seven Transformation Pack numai in cazul in care aveti instalat cel putin 1G de memorie RAM si un procesor cat de cat performant. In caz contrar, datorita numeroaselor aplicatii pe care le instaleaza Seven Transformation Pack computerul dvs. se va “misca” destul de greu.

Puteti transforma XP in  Windows Seven si cu ajutorul temelor Windows Seven pe care le gasiti pe diverse site-uri de specialitate folosind UXTheme Multi-Patcher 6.0 daca utilizati Windows XP SP3 si urmand pasii descrisi in articolul Transformati Windows XP in Vista.

Download: Seven Transformation Pack

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

21 comentarii :

Anonim spunea...

nuj ........... il am descarcat da nuj dc sa il instalez
//////////////////////// oare sa risc???????????//
strica windowsul???????????

Anonim spunea...

frate
zi odata dreq e bun sau nu!
retardati pe tt forumurile jur

Anonim spunea...

EU LAM INSTALAT SI E TARE DE TOT NAM CREZUT E BETON FRATILOR SE MERITA

Anonim spunea...

Nu recomand. Incetineste sistemul iar dezinstalarea nu restaureaza sistemul xp in intregime... anumite icon-uri raman modificate. Cea mai buna solutie este sa creati un restore point.

Anonim spunea...

merge perfec , e foarte tare

Anonim spunea...

Nu v-ash sugera sa il instalatzi... o sa se mishte mai greu pc-ul shi o sa mai ramana kteceva din windows 7 dupa ce il dezinstalezi..

Anonim spunea...

nu recomand:) se va misca ca un melc calculatorul:)

Anonim spunea...

daca ai comp tare poti sa il instalezi linistit pt ca ia doar cu 64 mb ram mai mult decat actualul sistem adica win xp, sau vista

Anonim spunea...

laminstalat pe un pent 4 placa 1024 si merge ca fanu cred kk la un calk cu placa de 512 nici nu merge

Anonim spunea...

eu am mai avut o interfata si nu sa intamplat nimic,mergea la fel si nu incetinea sistemul,incercati!!!

Anonim spunea...

NU downloadati incetineste sistemu si ramane in windows cateva care nu se dezinstaleaza dak vrei sa-l dezinstalati si o sa va meaga greu si dupa ce-l dezinstalati asa ca nu va recomand. ;) bafta

Anonim spunea...

eu risc daca se strica asta e:D il reinstalez:D

Genius++ spunea...

Sooper tare vil propun ;) mai multe informati add dragos_fresh@yahoo.com

Anonim spunea...

eu caut simplu seven trasformation pack windows 7

Anonim spunea...

e misto eu lam avut pe windows xp dar lam sticat si mi lam bagat windwos 7 si nu este bun acuma il am pe windows8

Trimiteți un comentariu