Gmail introduce optiunea de anulare a trimiterii unui email

|

Vi s-a intamplat vreodata sa trimiteti un email si in momentul urmator apasarii butonului Send sa va dati seama ca, din greseala, ati trimis mail-ul unei alte persoane? Mie mi s-a intamplat de cateva ori. La fel, au fost situatii cand, in ultimul moment, am observat ca din viteza sau neatentie, am scapat  o greseala de ortografie ori o alta eroare pe care destinatarul cu siguranta nu o va aprecia.

Ei bine, cei de la Gmail Labs au luat in calcul posibilitatea aparitiei unor situatii de acest gen si au introdus o facilitate noua ce ne ofera optiunea de a opri trimiterea unui email scutindu-ne astfel de situatia jenanta in care sa fim nevoiti sa revenim cu un alt mesaj in care sa ne cerem scuze pentru eroarea facuta.

Pentru a utiliza aceasta facilitate din pagina principala Gmail intrati la Settings si apoi accesati tabul Labs.Veti gasi o lista de facilitati Google Labs printre care, undeva spre sfarsitul paginii, si optiunea de activare Undo Send. undo_send_email_google Labs

Dupa activare, de fiecare data cand veti trimite un email, in partea de sus a paginii, sub casuta de cautare Google, va fi afisat un mesaj asemanator cu cel din imaginea de mai sus, care permite oprirea trimiterii email-ului. Insa trebuie sa fiti destul de rapizi pentru ca, in mod implicit, mesajul va disparea in 5 secunde. Daca doriti ca mesajul sa fie afisat timp de 10 secunde, intrati din nou la Settings si printre primele optiuni veti gasi si optiunea de setare a timpului de afisare a mesajului Undo Send.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Ionut spunea...

Este un lucru bun, google se dezvolta pe zi ce trece, de astazi este disponibil si pentru cauturi "autocomplete" tentru tara noastra...pentru cei care nu au observat

Anonim spunea...

sunt de acord .... se dezvolta foarte bine , a aparut si google maps street view
http://easiest4u.blogspot.com/2009/03/street-view-is-new-feature-of-google.html
E super ,aici este un video cu faze amuzqante din streetview , merita vazut....

George spunea...

Este foarte bine ce face.....Pacat ca la partea de indexare, parerea mea este ca mai trebuie lucrat.....Numai bine

Trimiteți un comentariu