nLite 1.4 ...o noua versiune compatibila Windows Vista

nlite

nLite este un utilitar ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a elimina anumite componente ale Windows-ului inainte ca acesta sa fie instalat si configurat... Un instrument simplu ce lasa la latitudinea dvs. alegerea componentelor pe care nu doriti sa le includeti  kitul de instalare pentru Windows.

Va intrebati de ce este nevoie sa eliminati anumite componente ale unui sistem de operare? Sa presupunem ca detineti un calculator dotat numai cu unitate CD si doriti sa instalati  Vista pe acel calculator ... problema e ca  orice versiune de Windows Vista ati alege, dimensiunea kitului de instalare depaseste capacitatea de stocare a unui CD. Solutia: nLite. Cu ajutorul acestuia puteti renunta la facilitatile pe care nu le considerati neaparat necesare, dimensiunea kitului de instalare fiind astfel redusa pentru a nu depasi capacitatea de stocare a unui CD.

De asemenea folosind nLite aveti posibilitatea de a introduce in kitul de instalare al Windows anumite componente care nu fac parte din versiunea originala: driverele nForce SATA, Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, etc, in asa fel incat sa aveti intotdeauna la indemana un Windows actualizat cu ultimele versiuni ale aplicatiilor pe care le utilizati.

nLite:   Download

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Trimiteți un comentariu