Descarca video si muzica de pe Trilulilu

Daca pentru descarcarea filmelor de pe Youtube exista o multime de solutii, aplicatiile care permit descarcarea videoclipurilor si melodiilor de pe Trilulilu sunt destul de greu de gasit, asa ca m-am gandit sa va prezint cateva dintre cele pe care le-am testat si care functioneaza.

Magic's Video Downloader

magic video

Prima dintre ele si probabil cea mai cunoscuta este Magic's Video - Downloader o aplicatie online creata de Mihai Iorga care, pe langa deja clasica operatiune de descarcare a filmelor prin intermediul aplicatiei gazduita pe site-ul sau, ofera si o extensie pentru Firefox ce faciliteaza download-ul videoclipurilor de pe Trilulilu direct din interiorul navigatorului web.

 Trilulilu Download Service

seo.ro

Desi putin mai complicat, intrucat pentru a le utiliza suntem nevoiti sa redenumim fisierele descarcate ( .flv pentru video si MP.3 ptr. melodii), Trilulilu download service creat de seo-ro.info isi face si el treaba foarte bine si permite descarcarea filmelor si muzicii de pe Trilulilu prin simpla introducere a adresei de pe Trilulilu in casuta de pe site si apasarea butonului Download.

 

Saltwater's Video Downloader

saltwaters

Cel de-al treilea serviciu cu care puteti descarca filmele de pe Trilulilu, YouTube sau GoogleVideo este Saltwater's Video Downloader care, desi poarta o denumire mai englezeasca, este creat tot de un roman si la fel ca Trilulilu Download Service necesita redenumirea fisierelor descarcate inainte de a le vizualiza in VLC Media Player sau GOM Player, doua dintre media playerele care suporta fisierele .FLV 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Unknown spunea...

Suprb totul,de real folos,MULTUMESC...

Anonim spunea...

scuzati daca fac spam dar ceva romanesc .. www.media-downloader.com ;) idem

Anonim spunea...

alt site romanesc care permite download de pe trilulilu: www.tubeminator.com

Anonim spunea...

www[dot]trilulilu-download[dot]com
www[dot]trilulilu-download[dot]net
www[dot]trilulilu-download[dot]org

Anonim spunea...

Am o intrebare dc cu Magic's video downlader nu ma lasa sa descarc melodia cu lincul http://www.trilulilu.ro/Leontin11/521b173f4c420f

Trimiteți un comentariu