Yahoo Tweaker … Yahoo Multimess 9 si Yahoo 9 Add remover

Daca ati instalat versiunea finala Yahoo Messenger 9 si nu reusiti sa scapati de reclame sau sa deschideti mai multe sesiuni simultan cu ajutorul Yahoo Messenger 9 Multimess sau a Yahoo Add Remover, atunci trebuie sa incercati Yahoo Messenger Tweaker.

Multimessenger 9_remove-ads

Programul, creat de un roman, incorporeaza ambele aplicatii si functioneaza excelent. Pentru a indeparta reclamele si a permite deschiderea simultana mai multor sesiuni trebuie doar sa bifati casutele corespunzatoare – Enable multiple instances (Multimess) si Remove Ads – sa selectati optiunea Restart Yahoo Messenger apoi sa dati click pe Apply.

2008-10-04_183838

O alta facilitate interesanta pe care nu am intalnit-o in nici un alt program este si posibilitatea de a schimba animatia afisata in fereastra de logare Yahoo Messenger 9.  Yahoo Tweaker pune la dispozitia utilizatorilor 15 “zambareti” cu care se poate inlocui imaginea implicita. Daca doriti sa inserati o alta animatie dati click pe ultima icnonita si incarcati o propriul fisier .swf.

Download Yahoo Tweaker

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

Pe www.ymdecoder.com descoperi cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, citesti conversatiile altora, le gasesti pozele pe internet si multe altele. Intra acum!

Trimiteți un comentariu