Modifica textul si imaginile din siteuri cu “Edit current website”

|

2008-08-11_001518

Imaginati-va ca ati putea deschide orice site web si ati putea modifica textul si imaginile in functie de preferintele dvs, asa cum am facut eu cu textul articolului din Gazeta Sporturilor pe care il vedeti in imaginea de mai sus. Nu ar constitui acest lucru o buna oportunitate de a face farse amicilor si colegilor dvs? Un simplu screenshot cu un articol modificat din Libertatea ar putea transforma o colega enervanta in subiectul preferat al barfelor din birou!

Ei bine puteti realiza acest lucru extrem de simplu, chiar daca nu sunteti experti in HTML sau Photoshop. Nu trebuie dacat sa  trageti link-ul de mai jos in bara de semne de carte din Firefox si problema este rezolvata.

Edit current website

Un simplu click pe linkul “Edit current website” si pagina web pe care va aflati se va transforma intr-un document editabil permitandu-va sa inlocuiti/modificati textul sau sa schimbati/stergeti imaginile articolelor.

Trebuie sa stiti totusi ca modificarile sunt temporare. Un simplu Refresh si schimbarile pe care le-ati facut vor dispare, pagina web intorcandu-se la versiunea sa originala.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu