Verifica Page Rank update

|

Zilele acestea a avut loc un nou update la Google Page Rank. In mod normal Google face o actualizare la Page Rank odata la 3-4 luni, ultimul update de acest gen fiind facut in luna aprilie.

Pentru mine este imbucurator ca blogul Simplu a urcat la PR4, fapt care, ipotetic, poate duce la o mai buna clasare a articolelor in motorul de cautare Google si implicit la mai multi vizitatori. Spun ipotetic pentru ca, pe langa Page Rank, Google ia in calcul si alte criterii atunci cand pozitioneaza un anumit site in topul cautarilor, unul dintre ele fiind si optimizarea SEO.

Si, pentru ca recunosc ca mai am de invatat in domeniul acesta, nu o sa pornesc o discutie pe tema optimizarii, in schimb o sa va prezint cateva unelte cu care, daca va intereseaza, puteti afla Page Rank-ul unui site:

page_rank_update

  • Google Toolbar - cea mai cunoscuta solutie, afiseaza Page Rank in bara pe care o instaleaza in Firefox si Internet Explorer
  • Google PageRank Status - o extensie pentru Firefox ce arata automat Rank-ul oferit de Google site-ului in care va aflati
  • Iwebtool Rank Checker- un site ce permite verificarea Google PR pentru orice adresa web. Dupa cum puteti vedea si mai jos, siteul pune la dispozitia celor interesati si un cod prin care puteti adauga in propriul blog un instrument pentru verificarea Page Rank.
Nume Domeniu:
  (eg. prosport.ro)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

Eu am ramas din fericire la PR 4.

Anonim spunea...

Blogul meu are aprox 4 luni. De o luna ma ocup de el cu adevarat. Am PageRank1 si vreau la urmatorul update sa ajung la 3.
Succes si voua!

Unknown spunea...

cum fac sa imi creasca si mie PR la siteul meu ca eu habar nu am ce si cum

postolache c-tin spunea...

inscrierea in directoare este un lucru bun,daca-l faci cu mana ta. Nu este indicat sa apelezi la firme de genul" NOI ITI INSCRIEM SITE-UL IN..X.. DIRECTOARE"! Inscrierea trebuie sa se faca manual si nu mai mult de 30 directoare pe zi.
Firmele care se ocupa cu asa ceva iti promit ca in 2-3 luni dupa ce ti-au luat banii o sa apari pe prima pagina in motoarele de cautare cele mai cunoscute ,gen google,yahoo,msn...
Eu am un site de aproximativ 1 luna jumatate si nu am apelat la nici o firma. Singur m-am documentat pe diferite forumuri de specialitate si am aplicat in mare parte ce spuneau webmasterii.M-am inregistrat singur pe directoare web,mi-am ales cu grija cuvintele cheie si dupa o luna de munca am ajuns pe prima pozitie in google si acolo ma mentin.Si in clasamentul TRAFIC.RO am urcat peste 700 de pozitii.Adresa mea http://www.picatura.ro

Trimiteți un comentariu