Blogger in Draft : optiuni interesante in noul Blogroll Blogger

Blogger devine pe zi ce trece din ce in ce mai interesant si se apropie tot mai mult de cerintele unei platforme de blogging profesionala. Zic asta pentru ca dupa ce zilele trecute Blogger in Draft a implementat noul formular de comentarii asemanator cu cel din Wordpress, o noua facilitate interesanta isi face aparitia pe lista de optiuni experimentale din Blogger: lista mea de bloguri ( blogroll).

blogroll_blogger

Noul Blogroll introduce o serie de facilitati extrem de interesante:

  • posibilitatea afisarii titlului sau (si) a unui fragment din cele mai recente articole a blogurilor din Blogroll
  • pozitionarea blogurilor in Blogroll in functie de data publicarii celui mai recent articol
  • afisarea favicon-ului (pictograma) blogurilor
  • afisarea datei publicarii ultimului articol

Pentru a implementa noul format de Blogroll, trebuie sa  va conectati la contul dvs. Blogger pornind de pe Blogger in Draft. Mergeti apoi la Aspect > Elemente de pagina si selectati optiunea Adaugare obiect gadget. Veti gasi o noua optiune: Lista de bloguri pe care o puteti adauga in bara laterala a blogului dvs. Puteti introduce blogurile dvs. favorite manual, unul cate unul, sau puteti face acest lucru si automat selectandu-le din lista de site-uri in cazul in care v-ati abonat la ele folosind Google Reader.

Dupa cum puteti vedea si pe blogul meu, noua lista de bloguri Blogger face mult mai simpla descoperirea unor articole interesante publicate in blogurile dvs. favorite. De asemenea, asezarea blogurilor in ordinea publicarii ultimului articol, ofera si o  perspectiva de ansamblu asupra frecventei cu care amicii dvs. din Blogroll obisnuiesc sa scrie pe blog.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

Trimiteți un comentariu