Noi alternative Xeeber

Se pare ca Xeeber a cazut definitiv asa ca, daca doriti sa detectati in continuare userii invizibili de pe messenger, trebuie sa apelati la unul dintre siteurile ce ofera acelasi tip de servicii.

Pentru a veni in ajutorul acelora dintre dvs. care cauta alternative pentru Xeeber, am cautat pe net si am facut o lista cu alternative Xeeber pe care va invit sa o studiati in continuare. O parte dintre site-urile de mai jos au mai aparut in articolele acestui blog insa unele sunt noi si constituie alternative viabile cu care puteti detecta foarte simplu amicii ce se ascund de dvs. preferand sa stea pe Invisible.

ALTERNATIVE XEEBER

Lista de mai sus va fi actualizata periodic asa ca va recomand sa adaugati aceasta pagina la favorite (apasati CTRL+D). In acest fel, veti fi informati in cazul in care unul dintre aceste alternative Xeeber nu mai functioneaza si veti fi primii care vor afla noi metode de a depista userii invizibili de pe Yahoo Messenger.

Daca stiti si alte siteuri cu ajutorul carora putem descoperi invizibilii pe YM lasati un comentariu cu adresa acestora si le voi adauga in lista de mai sus.

ARTICOLE SIMILARE:

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

poti adauga si http://www.yahoostatus.ro

Anonim spunea...

A revenit vechiul site xeeber. Noua lui adresa este http://www.xeeber.net . Anunta pe toata lumea sa stie toti ca a revenit xeeber

Trimiteți un comentariu