Vreel, alternativa la Stage6

La aproape 3 luni de cand DivX a decis sa inchida excelentul site de video sharing Stage6, se pare ca un grup de  intreprinzatori vor sa readuca la viata serviciul si sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a incarca si vizualiza videoclipuri in format HD ( high definition).

Noul Stage 6 se va numi Vreel si, la fel ca si Stage6, va utiliza playerul web si codecurile video create de DivX pentru a encoda si reda videoclipurile.

Singurele informatii de care dispunem la ora actuala sunt cele afisate in sectiunea FAQ a siteului, loc in care gasim si cateva capturi de ecran ce dezvaluie felul cum va arata interfata Vreel.

vreel

Vreel va fi lansat undeva spre sfarsitul lunii mai, pentru inceput in faza de testare, in care utilizatorii vor avea posibilitatea sa incarce videoclipuri de pana la 800 MB. Pe parcurs limita va creste la 1GB si va fi implementata si optiunea de download precum si alte imbunatatiri legate de aspectul grafic si estetic al site-ului.

Ramane de vazut cum vor reusi realizatorii Vreel sa rentabilizeze site-ul si sa obtina profit tinand cont ca dezvoltatorii tehnologiei DivX nu au reusit sa faca acest lucru cu Stage6.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu