Styler Toolbar 1.401 ... o bara de unelte speciala

styler

Styler Toolbar este  o aplicatie gratuita ce permite utilizatorilor sa efectueze diferite operatiuni menite sa imbunatateasca apectul vizual al calculatorului dvs.

Desi la inceput pare destul de complexa si dificil de utilizat, aplicatia ofera posibilitatea utilizatorilor sa adauge umbre ferestrelor din Windows, sa schimbe contrastul Clear Type, sa modifice temele din Windows XP precum si multe alte facilitati.

Insa cea mai interesanta optiune pe care o ofera Styler este localizata in tabul Toolbar si  permite adaugarea de noi teme si astfel schimbarea aspectului barei de unelte din Windows XP, transformand-o dupa preferintele dvs in asa fel incat sa semene cu cele existente in alte  sisteme de operare( Vista, Mac OS x, Ubuntu)

2008-02-05_103259

Styler vine deja cu tema Vista2 Styler inclusa, insa pe siteuri ca DeviantArt veti gasi numeroase alte teme asa ca in mod sigur veti gasi una care sa se potriveasca cu tema Windows XP pe care o utilizati. Pentru a instala un skin nou pentru bara de unelte tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati folderul skinului respectiv in folderul Program Files\Styler\TB\skins\Styler's si apoi selectati tema din tabul Toolbar.

Mai jos aveti cateva skinuri Styler Toolbar pe care le-am folosit de-a lungul timpului si care sper sa va placa. Bineinteles efectul maxim il veti obtine daca le veti utiliza in combinatie cu un skin Windows XP cu care sa se potriveasca din punct de vedere al combinatiei de culori.

vista_mixture_by_vestihk

2008-02-05_095458

AS_004_by_OniRespect

jadaero

LonghornProspects_by_Alex230

MoonFlower_5456_StylerToolbar_by_kayeirene

Ce ar mai fi de spus? A, da; Styler nu consuma in mod normal prea multa memorie, insa daca doriti sa folositi toate efectele pe care le gasiti in tabul Desktop, in special Drop Shadow, asigurati-va ca dispuneti de un computer destul de performant.

Download Styler 1.401

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

Arata destul de bine. O sa-l iau sa vad cat de repede se misca si daca intr-adevar nu consuma multe resurse... o sa-l pastrez :)

P.N. Romulus spunea...

Dupa cum spuneam, daca il folosesti numai pentru a schimba bara de unelte, aproape ca nu se cunoaste : 2Mb consum de memorie.

3D Hell spunea...

Da... e draguz ce poate faec dar mie nu-mi merge

:D

Anonim spunea...

IMI MERGE IN RELUARE SI SE INCARCA GREU PE NET DUPA CE AM INSTALAT VISTA TRANSFORMATION PACK.INAINE NU MERGEA ASA DE PROST.IN SCHIMB E BUN.NU CRED CA POT SAL TIN.ROMICA DAMI SI MIE RESURSELE CEMI CERE PACCKETUL ASTA DE VISTA

Trimiteți un comentariu