Salveaza fisierele importante pe mail cu BackupToEmail

Yahoo-Mail-vs-Gmail-1 Spatiul de gazduire nelimitat pe care il ofera acum Yahoo!Mail si cei peste 6 Gb disponibili intr-un cont de email de la Gmail ne face sa privim serviciile oferite de cei doi giganti nu doar ca simple locatii de unde putem primi si trimite emailuri ci si ca posibile alternative la serviciile profesionale de gazduire a fisierelor gen DivShare sau Adrive.

Din ce in ce mai multi utilizatori apeleaza la acest gen de servicii pentru a salva online fisierele importante (documente, fotografii, muzica, etc ) evitand astfel riscul pierderii acestora in cazul unei stergeri accidentale sau unei defectiuni a calculatorului.

In mod normal pentru a atasa un fisier  intr-un cont de email suntem nevoiti sa urmam cativa pasi care presupun accesarea contului, logarea, crearea unui mesaj nou si abia apoi incarcarea fisierului pe care dorim sa-l salvam prin interimediul functiei de atasarea a fisierelor.

backup2emailrightclick-thumb

Folosind BackupToEmail operatiunea se simplifica. Aplicatia instaleaza o noua optiune in meniul contextual click dreapta prin interimediul careia putem trimite orice fisier in contul nostru de email prin simpla apasare a optiunii "Backup To Email".

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie mai intai sa introduceti setarile ce ii permit aplicatiei sa se conecteze la contul dvs. de email:

2008-02-28_000857 

Introduceti adresa dvs email in campurile " Target Email" si "Sending email", daca folositi Gmail  scrieti "smtp.gmail.com" in campul " Outgoing server" bifati casutele la fel ca in imaginea de mai sus si scrieti numele de utilizator si parola contului de email in spatiile de mai jos. Apasati Save apoi Ok.

2008-02-28_001647

Mergeti apoi la orice fisier pe care doriti sa-l trimiteti in email click dreapta si selectati "Backup To Email". Va aparea un pop-up in care veti putea urmari stadiul incarcarii, asteptati ca indicatorul sa ajunga la 100% apoi intrati in contul dvs. de email si verificati-va mesajele primite. Unul dintre cele mai recente mesaje va avea atasat fisierul pe care tocmai l-ati selectat pentru backup.

Download BackupToEmail

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu