Leapsa: numeste 3 suplimente firefox dragi/utile tie

addons

Master Agent ma provoaca la o leapsa : trebuie sa nominalizez 3 dintre cele mai utile extensii (suplimente) Firefox pe care le folosesc. Usor de zis, greu de facut pentru ca am instalate vreo 30 de extensii, fiecare cu utilitatea sa.

Dupa o scurta analiza a frecventei cu care apelez la ele si a gradului de utilitate a fiecareia am reusit sa ma opresc la urmatoarele 3 :

1. Session Manager - memoreaza ferestrele si taburile deschise in Firefox si, in cazul unei inchideri accidentale sau a unei eventuale blocari a browser-ului, permite restaurarea paginilor web pe care le aveati deschise. Un utilizator mai avansat poate salva anumite sesiuni de navigare (de ex. 5 taburi care contin blogurile dvs. favorite) si le poate deschide automat prin intermediul optiunii Tools > Session Manager.

3 

2. GUtil! - pugin Firefox realizat de un roman strange intr-un singur loc shortcut-urile catre majoritatea serviciilor oferite de Google. Cu un singur click aveti acces la aproape orice serviciu Google pe care il utilizati: Gmail, Adsense, Google Anlytics, Webmaster Tools, iGoogle, Blogger, Web History, etc. Nu mai trebuie sa intrati pe o pagna web noua sau sa scrieti adresa in bara de adrese ci doar sa selectati serviciul pe care doriti sa-l accesati si acesta se va deschide intr-un nou tab.

gutil_button_menu

3. Adsense Notifier - o extensie Firefox despre care am mai scris, permite afisarea castigurilor Adsense in bara de unelte Firefox. Pot fi afisate toate datele din fila "Rapoarte" a contului dvs. Adsense (Impresiuni pagina, Clicuri, CTR al paginii, CPM evaluativ pe pagina, Castiguri)  sau daca doriti puteti selecta pentru afisare numai acele date care va intereseaza.

4[4]

Dupa cum spuneam si mai sus, suplimentele Firefox pe care le-am prezentat reprezinta cele care mi s-au parut mie cele mai utile, insa cu siguranta exista numeroase altele care dvs. pot sa va fie mult mai folositoare. De aceea va invit ca, prin interimediul comentariilor, sa va exprimati opiniile in ceea ce priveste extensiile care vi se par dvs. cele mai utile in speranta ca fiecare dintre noi va descoperi ceva interesant.

Intorcandu-ma la leapsa, trec mai departe si o pasez lui Kosmin, lui BaghyMarius si lui Robintel poate aflam cateva extensii interesante si de la ei.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

hmmm... 2 plugin-uri despre care chiar nu stiam: GUtil! si Adsense Notifier. Nu sunt mare fan al extensiilor pt Firefox. Am bara plina de foldere care la randul lor sunt pline de bookmarks. Inafara de asta am Google toolbar si stumbleupon toolbar si inca una care ma ajuta mult : Web Developer Toolbar.

Anonim spunea...

Am raspuns si eu la leapsa.Uite asa, aflam lucruri interesante...

Trimiteți un comentariu