IEPlus ... extensie pentru Internet Explorer 7

ieplus

Desi lansat de ceva vreme de catre Microsoft, Internet Explorer 7 nu a reusit sa impresioneze prea mult utilizatorii in ceea ce priveste viteza de navigare, stabilitatea sau posibilitatile de personalizare a aspectului grafic. Comparativ, Firefox ofera performante superioare si face navigarea pe internet mult mai placuta si interesanta.

Deci, cum putem face ca utilizatorii IE7 sa beneficieze de mai multe facilitati si optiuni pentru a-i imbunatati performantele? Instaland si folosind IEPlus.

IEPlus sau Internet Explorer Plus este o extensie( add-on) pentru IE7 ce va transforma browserul dvs., facandu-l mult mai usor de utilizat. Practic, IE7 obisnuit duce lipsa de numeroase caracteristici( blocarea reclamelor, restaurarea paginii web in caz de inchidere accidentala, traducerea paginilor, etc) care in Firefox sunt implicite sau pot fi usor instalate prin intermediul extensiilor.

Cu IEPlus, Internet Explorer 7 va beneficia de multe din aceste caracteristici. De exemplu, beneficiati de o pagina de start personalizata, in care puteti adauga feed-urile RSS ale siteurilor dvs. preferate, salvati notitele dvs personale, puteti bloca imaginile sau elementele flash de pe o pagina pentru o incarcare mai rapida, etc.

Instalarea IEPlus este foarte usoara. Trebuie doar sa aveti grija ca toate ferestrele de Internet Explorer sa fie inchise in timpul instalarii si, la prima rulare a extesiei, veti fi condusi pe  pagina  IEPlus Configuration Guide prezentata in imaginea de mai jos.

ieplus1

In IEPlus Configuration Guide aveti posibilitatea sa configurati extensia in functie de preferintele dvs. sau sa folositi setarile implicite. Daca optati sa creati configuratia dvs. personalizata tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti pasii pe care ii prezinta modulul de configurare si sa alegeti optiunile care va convin.

Odata terminata configurarea puteti folosi IE7 si sa beneficiati de facilitatile pe care le ofera instalarea extensiei IEPlus.

Download : IEPlus

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu