Gasiti fisierele mai rapid cu Rainbow Folders

Imaginati-va ca ati avea posibilitatea de a personaliza folderele prin stabilirea unui culori diferite pentru un anume folder, astfel incat sa il puteti identifica mai usor dintr-un amalgam de alte fisiere si directoare din computerul dvs.

Rainbow Folders este un program gratuit care face exact acest lucru, usurandu-va astfel navigarea printre zecile de alte foldere aflate pe hard diskul dvs. Ca sugestie, ati putea "colora" fisierele importante cu rosu, fisierele de lucru cu albastru, cele continand muzica cu verde, si asa mai departe.

 

rainbow folders

 

Odata ce ati stabilit culoarea pentru un anumit folder, aceasta devine vizibila in toate ferestrele explorer-ului din Windows, in ferestrele  dialogului open/save, precum si in orice selectie tip "arbore"  care apare dialogurile programelor instalate in computer.

De asemenea, aveti posibilitatea de selecta iconita pentru folderul pe care doriti sa-l personalizati, programul oferindu-va optiunea de a opta in functie de sistemul de operare pe care il aveti instalat: clasic( 9X), XP, sau Vista.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu