Download Windows 7 RC

windows7 download Incepand de ieri Microsoft ofera tuturor celor interesati posbilitatea de a descarca gratuit noul Windows 7 RC . Oferta este valabila pana in luna iulie iar licenta pentru versiunea de Windows 7 pe care o descarcati de pe siteul Microsoft este valabila pana pe 1 iunie 2010.

Pentru a descarca noul sistem de operare Microsoft mergeti la pagina de download Windows 7 RC de pe siteul Microsoft. In partea de jos a paginii gasiti doua link-uri de download (versiunea 32 sau 64 biti). Selectati limba noului dv sistem de operare si veti fi condusi apoi pe o pagina de autentificare in care trebuie sa va conectati cu un Windows Live ID ( un cont MSN Hotmail, MSN Messenger, ori Passport).

download windows 7 RC

Veti intra apoi pe o noua pagina in care veti gasi codul de activare a versiunii de Windows 7 RC pe care va pregatiti sa o descarcati. Sfatul meu este sa notati undeva codul sau sa faceti un screenshot al paginii, pentru ca downloadul fisierului .iso Windows 7 dureaza destul de mult si e posibil sa inchideti accidental pagina cu Windows 7 Product Key.

Apasati Download Now si, prin intermediul unui manager de download Java, va porni descarcarea Windows 7 RC. Fisierul pe care il descarcati are 2,36GB ceea ce inseamna ca, in functie de viteza dvs. de download, va dura ceva timp pana va fi finalizata descarcarea. Partea buna este ca aplicatia de download are si optiunea de intrerupere  si apoi reluare a descarcarii lucru ce inlatura riscul inchiderii accidentale a downloadului.

Dupa ce ati descarcat fisierul .iso cu Windows 7 folositi Nero 9 sau oricare alternativa Nero pentru a arde fisierul pe un DVD si sunteti gata sa testati noul sistem de operare Microsoft. Trebuie totusi sa tineti cont de cateva cerinte de sistem minime pe care trebuie sa le indeplineasca sistemul dvs.:

- minim 1 GB de memorie RAM

- procesor de minim 1 GHz

-cel putin 16 GB spatiu liber pe partitia unde instalati Windows 7

-placa video care suporta DirectX 9

mai departe..

LinkWithin … articole similare in Blogger

linkwithin blogger

Daca sunteti utilizator Blogger cu siguranta stiti cat de dificil este sa introduceti in blog o sectiune care sa ofere vizitatorilor posibilitatea de a accesa rapid articolele care au un subiect asemanator articolului pe care tocmai il citesc.

O asemenea sectiune o gasiti la sfarsitul fiecarui articol de pe acest blog in zona Articole Similare iar metoda de a o insera in blogul dvs. o gasiti in articolul Solutii Blogger/Blogspot ... "Articole Similare" in Blogger.

Ei bine, zilele acestea am gasit o noua metoda de a introduce in blog o sectiune cu articole similare. LinkWithin este un widget prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a afisa nu numai titlul articolelor similare ci si imagini din articolele respective.

Pentru a introduce widgetul in blogul dvs. urmati linkul LinkWithin apoi completati formularul din dreapta paginii si apasati butonul Get Widget. Apasati apoi butonul Install Widget si urmati pasii 1 si 2 asa cum sunt descrisi pe noua pagina. In cazul in care aveti mai multe bloguri pe acelasi cont, selectati blogul pe care l-ati nominalizat in primii pasi si apasati Add Widget.

In sectiunea Elemente de pagina a blogului dvs. “trageti” si asezati elementul LinkWithin undeva la sfarsitul paginii pentru ca timpul de incarcare a blogului sa nu fie afectat. Asta din cauza ca la fiecare incarcare a paginii web Linkwithin va aduna informatii si va introduce imagini, lucru care in mod normal dureaza cateva secunde. Apasati apoi Save.

Trebuie sa stiti ca widgetul LinkWithin nu apare instantaneu in blogul dvs. In functie de numarul de articole si continutul siteului poate dura si o ora pana cand articolele similare LinkWithin vor fi afisate in blogul dvs.

mai departe..