Hitman... subtitrare in limba romana si torrent

hitman

Hitman: torrent download

Hitman: subtitrare limba romana

mai departe..

Vacile mileniului

Veche dar adevarata...

vacile

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Flashphone: convorbiri telefonice internationale gratuite

flashphone

Flashphone este un serviciu de telefonie prin intermediul internetului( VoiP) ce ofera convorbiri telefonice gratuite catre numere de telefon din intreaga lume. Interesant este faptul ca spre deosebire de alte servicii similare, cu Flashphone nu mai este necesara instalarea unui software aditional, legatura telefonica realizandu-se prin intermediul browserului web.

Pentru a folosi serviciul trebuie sa va inregistrati completand un scurt formular, apoi sunteti liberi sa sunati la orice nr. de telefon din aproape orice tara din lume-Romania, Italia, Spania, Germania, USA, Marea Britanie, etc, etc- lista completa a tarilor.

Serviciul este deocamdata in beta asa incat aveti dreptul la cate 3 convorbiri zilnice a cate maxim 3 minute.

Interfata siteului este realizata in flash, este foarte usor de utilizat si, cel mai important, nu necestita instalarea vreunui program intrucat serviciul este compatibil cu orice navigator web ce suporta Flash9. Calitatea sunetului in timpul convorbirilor este foarte buna asemanatoare( sau chiar mai buna) cu cea intalnita la Skype.

Flashphone promite sa fie un succes pe piata telefoniei pe internet, ramane de vazut cat de "gratuite" vor mai fi convorbirile dupa ce serviciul va iesi din stadiul de beta-test.

Site: Flashphone

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Wphone ... plugin pentru administrarea Wordpress prin intermediul telefonului mobil

wphone

Wphone este un mic plugin pentru Wordpress ce permite accesul prin intermediul telefonului mobil la panoul de administrare a unui blog.

Instalarea plugin-ului este foarte usoara si se realizeaza prin simpla copiere in directorul / wp-content/plugins a fisierelor pe care le veti gasi in arhiva oferita spre descarcare.

Exista 2 versiuni a acestui plugin:

  • Una destinata pentru iPhone/Touch iPod sau alte telefoane ce ofera suport complet pentru Javascript, CSS si AJAX.
  • O a doua versiune, mai mica, destinata celorlalte telefoane mobile(nu e necesar suport Javascript sau alte conditii)

Nu folosesc (inca) Wordpress insa, pentru cei care o fac, extensia mi se pare deosebit de utila, oferindu-le posibilitatea de a efectua diferite operatiuni pe blog chiar daca nu sunt langa un calculator: vizualizarea comentariilor, publicarea unui articol, etc.

Site: Wphone

Download: Wphone plugin

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

IEPlus ... extensie pentru Internet Explorer 7

ieplus

Desi lansat de ceva vreme de catre Microsoft, Internet Explorer 7 nu a reusit sa impresioneze prea mult utilizatorii in ceea ce priveste viteza de navigare, stabilitatea sau posibilitatile de personalizare a aspectului grafic. Comparativ, Firefox ofera performante superioare si face navigarea pe internet mult mai placuta si interesanta.

Deci, cum putem face ca utilizatorii IE7 sa beneficieze de mai multe facilitati si optiuni pentru a-i imbunatati performantele? Instaland si folosind IEPlus.

IEPlus sau Internet Explorer Plus este o extensie( add-on) pentru IE7 ce va transforma browserul dvs., facandu-l mult mai usor de utilizat. Practic, IE7 obisnuit duce lipsa de numeroase caracteristici( blocarea reclamelor, restaurarea paginii web in caz de inchidere accidentala, traducerea paginilor, etc) care in Firefox sunt implicite sau pot fi usor instalate prin intermediul extensiilor.

Cu IEPlus, Internet Explorer 7 va beneficia de multe din aceste caracteristici. De exemplu, beneficiati de o pagina de start personalizata, in care puteti adauga feed-urile RSS ale siteurilor dvs. preferate, salvati notitele dvs personale, puteti bloca imaginile sau elementele flash de pe o pagina pentru o incarcare mai rapida, etc.

Instalarea IEPlus este foarte usoara. Trebuie doar sa aveti grija ca toate ferestrele de Internet Explorer sa fie inchise in timpul instalarii si, la prima rulare a extesiei, veti fi condusi pe  pagina  IEPlus Configuration Guide prezentata in imaginea de mai jos.

ieplus1

In IEPlus Configuration Guide aveti posibilitatea sa configurati extensia in functie de preferintele dvs. sau sa folositi setarile implicite. Daca optati sa creati configuratia dvs. personalizata tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti pasii pe care ii prezinta modulul de configurare si sa alegeti optiunile care va convin.

Odata terminata configurarea puteti folosi IE7 si sa beneficiati de facilitatile pe care le ofera instalarea extensiei IEPlus.

Download : IEPlus

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..