Plugin pentru versuri in Winamp

Daca sunteti in cautarea unei metode simple de a vedea versurile melodiilor din Winamp atunci MiniLyrics reprezinta solutia ideala.

Spre deosebire de alte programe din categoria sa - Lyrics Plugin sau CD Art Display- MiniLyrics nu se multumeste doar sa afiseze versurile melodiei ce ruleaza in playerul dvs. ci realizeaza si un lucru extrem de interesant si util: sincronizeaza automat versurile cu melodia in asa fel incat versurile pe care le auziti in boxe sunt evidentiate imediat pe textul afisat.

minilyrics

Programul cauta versurile intr-o baza de date online si in mod normal le afiseaza automat in momentul in care gaseste o potrivire cu titlul melodiei. In cazul in care titlul melodiei sau numele artistului apare eronat in calculatorul dvs. MiniLyrics deschide o fereastra noua ce va ofera posibilitatea de a cauta pe net versurile corecte.

Desi exista doua variante a programului-una gratuita si una platita- singura diferenta intre ele este ca varianta gratuita afiseaza la pornire un mesaj in care sunteti rugati sa cumparati programul. In rest toate facilitatile din versiunea pe bani sunt prezente si in varianta gratuita. Enjoy!

Download MiniLyrics

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..