Seven Transformation Pack - Interfata Windows 7 pe XP

seven transformation pack

WindowX creatorul popularelor interfete Vista pentru XP- Vista Transformation Packs - a dezvoltat o noua aplicatie care transforma XP in Windows Seven.

Seven Transformation Pack introduce, pe langa temele cu aspect Windows 7, si cateva aplicatii noi fata de versiunile care transformau XP-ul in Vista. Cea mai interesanta dintre ele mi se pare ViGlance programul care emuleaza noul Superbar din Windows  Seven.

interfata Windows 7 pe XP

In rest, majoritatea aplicatiilor sunt pastrate – Vistart, TrueTransparency, etc- insa au suferit modificari minore pentru a  deveni mai stabile si a se integra mai bine cu noile teme Windows 7.

De asemenea, din cate am observat eu, ViSplore si WinFlip au devenit si ele mult mai stabile. Asa cum era de asteptat, ecranul de logare precum si iconitele au fost si ele schimbate pentru a se potrivi cu noile skinuri Windows 7. La fel s-a intamplat si cu bara laterala din Vista care a suferit cateva modificari subtile.

La fel ca si in cazul programelor care transformau XP in Vista, recomandarea mea este sa instalati Seven Transformation Pack numai in cazul in care aveti instalat cel putin 1G de memorie RAM si un procesor cat de cat performant. In caz contrar, datorita numeroaselor aplicatii pe care le instaleaza Seven Transformation Pack computerul dvs. se va “misca” destul de greu.

Puteti transforma XP in  Windows Seven si cu ajutorul temelor Windows Seven pe care le gasiti pe diverse site-uri de specialitate folosind UXTheme Multi-Patcher 6.0 daca utilizati Windows XP SP3 si urmand pasii descrisi in articolul Transformati Windows XP in Vista.

Download: Seven Transformation Pack

mai departe..