O rusoaica buna ... Basic Instinct 3

E Postul Pastelui, suntem in Saptamana Mare, dar n-am ce face, e prea tare filmuletul pe care l-am gasit pe blogul lui Draqos, asa ca nu ma pot abtine sa nu-l pun pe site. Enjoy!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

POPO emoticons ... colectie de emoticoane gratuite

O super colectie de emoticoane gratuite de o rezolutie si claritate foarte mare pe care le puteti folosi gratis pe forumuri, messenger, bloguri, sau in orice alt proiect de-al dvs.

Emoticoanele au fost create de Rokey si le-am descoperit pe pagina acestuia de pe Deviantart.

smile2

smile-1

Pentru a le descarca trebuie doar sa dati click pe link-urile de mai jos:

mai departe..

Trimite SMS-uri gratuite oriunde in lume cu Jaxtr

2424260212_46a2b7ebed

Jaxtr este un serviciu de telefonie online care, pe langa faptul ca ofera tarife foarte mici pentru apelurile telefonice catre telefoanele mobile, ofera si posibilitatea de a trimite SMS-uri gratuite oriunde in lume.

Pentru a utiliza serviciul oferit de Jaxtr trebuie doar sa completati formularul de inregistrare de pe site. Confirmarea adresei de email sau introducerea numarului dvs. de telefon mobil este optionala asa ca, daca doriti sa trimiteti gratuit SMS-uri anonime pentru a face farse amicilor dvs., Jaxtr reprezinta solutia cea mai potrivita.

Serviciul functioneaza foarte bine, SMS-urile pe care le-am trimis catre numerele mele de telefon mobil au ajuns aproape instantaneu, singurul lucru care ramane de vazut este cat isi vor permite realizatorii serviciului sa mentina gratuita aceasta facilitate.

mai departe..

Solutii Blogger/Blogspot : Anunturi Adsense in interiorul articolelor din Blogger

Plasarea anunturilor Adsense in interiorul articolelor reprezinta probabil cea mai buna solutie pentru imbunatatirea CTR . Dupa cum probabil unii dintre dvs. deja stiu CTR este dat de numarul de click-uri date pe o reclama Adsense impartit la numarul de afisari pe care o are acea reclama. In concluzie, un CTR mai mare creste direct proportional sansa de a obtine mai multi bani din anunturile Adsense.

Din pacate spre deosebire de Wordpress, Blogger nu ofera nici o solutie implicita pentru plasarea anunturilor Adsense in interiorul posturilor, asa ca singura modalitate de a reusi acest lucru este implementarea codurilor Adsense direct in sablonul blogului.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a integra anunturile Adsense in articolele Blogger:

1. Logati-va la contul dvs. Adsense si alegeti tipul de anunt Adsense care doriti sa fie afisat in interiorul articolului. Tineti cont de latimea campului pentru articole a blogului dvs. pentru a nu alege un format de anunt Adsense nepotrivit.

2. Copiati codul Adsense pe care l-ati obtinut (Ctrl+C) si accesati link-ul urmator : Adsense Parser . Introduceti codul Adsense in campul "Parse Html" si apasati butonul "Parse".

3. Copiati codul obtinut intr-un editor de texte (Notepad) si logati-va la contul dvs. Blogger

4. Mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect) / Sablon / Editati Html. Salvati sablonul !!! Bifati casuta "Extindeti sabloanele control".

5.Folositi functia de cautare a navigatorului dvs. web pentru a gasi codul de mai jos :

                   <p><data:post.body/></p>

6. Pentru a introduce anunturile Adsense imediat dupa titlul articolului plasati codul Adsense pe care l-ati modificat anterior deasupra sectiunii de mai sus. Daca doriti ca anunturile Adsense sa apara la sfarsitul articolului, introduceti codul imediat dupa sectiunea respectiva.

7. Previzualizati schimbarile inainte de a salva sablonul. Desi probabil nu veti putea vedea deocamdata anunturile, faptul ca sunteti condusi pe pagina dvs. web constituie o confirmare ca nu ati gresit undeva si ca puteti salva fara probleme modificarile.

Daca doriti ca anuturile Adsense sa apara la fel ca si in acest articol, atat sub titlu cat si la sfarsitul articolului, sfatul meu este sa nu folositi acelasi cod pentru ambele pozitii pentru ca va fi mai greu de urmarit care anume dintre amplasari genereaza mai multe venituri. De asemenea trebuie sa tineti cont de faptul ca Adsense limiteaza la 3 numarul de bannere care pot fi afisate in acelasi moment pe o pagina, asa ca daca aveti si alte banere Adsense implementate in bara laterala sau in header, este posibil anunturile din articol sa nu fie afisate.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..