Download high definition YouTube video

Dupa cum probabil ati observat in ultima perioada YouTube a inceput sa experimenteze diferite formate pentru redarea videoclipurilor. Pentru inceput au introdus videoclipuri de o rezolutie mai inalta (480p) apoi, incet,incet au ajuns si la standardul High Definition permitand acum redarea videoclipurilor in format HD (720p). Recent, au introdus si formatul widescreen lucru care imbunatateste si mai mult calitatea videoclipurilor.

youtube_hd_video_highdefinition_youtube

youtube_hd_video_highdefinition_youtube2

Daca in ceea ce priveste descarcarea videoclipurilor standard definition de pe YouTube exista nenumarate solutii – unele dintre ele prezentate si in articolele acestui blog – pana zilele trecute nu gasisem nici un serviciu care sa permita downloadul clipurilor HD de pe YouTube. Solutia este insa extrem de simpla si presupune instalarea unui bookmarklet in bara de favorite a navigatorului web. Pentru a-l instala nu trebuie decat sa dati click dreapta pe link-ul de mai jos si sa-l adaugati la favorite. Daca utilizati Firefox puteti pur si simplu sa “trageti” linkul in bara de semne de carte.

Download YouTube HD video

Din acest moment atunci cand veti intalni pe Youtube un videoclip in format high definition pe care doriti sa-l downloadati nu trebuie decat sa dati un click pe linkul Download YouTube HD video si descarcarea va porni instantaneu.

Atentie: nu toate clipurile de pe YouTube sunt in format HD. De obicei atunci cand formatul HD este disponibil sub clipul de pe YouTube apare un link watch in HD . Dati click pe el! Solutia de mai sus functioneaza numai atunci cand vizualizati un videoclip in format HD!

In cazul in care formatul HD nu este disponibil puteti utiliza  bookmarkletul de mai jos care descarca videoclipurile in format standard.

Download YouTube standard video

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..