Mastercard priceless fun

Si ca un supliment, interpretarea originala pe care o dau baietii din Orientul Mijlociu moto-ului de la Mastercard:

mai departe..

Daca s-ar face si in Romania la fel.... ce bine ar fi!

Citeam aici ca seful Agentiei pentru alimentatie si medicina din China tocmai a fost executat pentru ca a primit mita in valoare de cca 850.000 $. Banii au fost primiti pentru favorizarea introducerii in sistemul de sanatate chinez a unor medicamente care nu erau conforme cu standardele din domeniu, fapt care se pare ca a provocat moartea a cateva zeci de oameni. Citind stirea asta imi aduc aminte de o discutie avuta cu un chinez care traia de ceva timp in Constanta, si care imi spunea ca e de acord cu pedeapsa cu moartea care se aplica in China, dar ca nu ar fi de acord ca ea sa se aplice si in Romania. Intrigat, il intreb de ce, pai nu e acelasi lucru? Pai nu, imi zice el, ca daca s-ar aplica si in Romania, ar ramanne o tara fara locuitori, ca la voi toti fura! Poate chinezul nu avea dreptate in totalitate, dar sigur ar fi o tara fara parlamentari, ministri, secretari de stat, prefecti, primari, consilieri, etc, etc

mai departe..

Harry Potter a murit!

Creatorii de coduri daunatoare pentru PC devin din ce in ce mai vicleni de la o zi la alta, si ca dovada zilele acestea a aparut un nou vierme care infecteaza computerele folosindu-se de mesajul "Harry Potter a murit!" Virmele a aparut odata cu cartea Harry Potter and the Deathly Hallows, ultimul episod din seria mult apreciata a micutului vrajitor si se raspandeste rapid si datorita anuntului facut de a autor in care spune ca unul din protagonistii cartii va muri, multi dintre fani presupunand ca este vorba de Harry Potter. Noul vierme se pare ca nu este atat de daunator. Nu fura informatii despre sistem si nici parole, insa modifica sistemul astfel incat calculatoarele infectate devin aproape inutilizabile. In aceeasi ordine de idei, Panda Labs au descoperit saptamana trecuta un Troian care este aproape la fel de creativ. Troianul se foloseste de cititorul de texte din Windows pentru a afisa urmatoarea fraza :"Fisierele dumneavoastra de sistem au fost sterse.Ne pare rau!"

mai departe..

Super reclama !

mai departe..

Simona Sensual mania!

Cat de dobitoc poti sa fii sa iti imprimi pe lenjeria de pat o poza cu Simona senzu(an)ala si dupa aia sa te duci sa te mai si lauzi pe la ziare ?

N-as vrea sa se supere pe mine, nu sunt nebun, nici obsedat. Cred doar ca zambetul sau in dormitorul meu imi da un somn odihnitor.
Care zambet obsedatule, ca are un bot ( nu , nu face bot:D) de zici ca tocmai a aflat ca au dat-o afara aia de la Libertatea.

mai departe..