CD Art Display ... vezi versurile melodiilor din Winamp

cd_art_dispay1

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii gratuite care sa va permita sa controlati playerul audio preferat si care sa nu ocupe mult spatiu pe desktop, atunci cu singuranta veti fi interesati de CD Art Display.

CD Art Display instaleaza un plugin in Winamp prin intermediul caruia sunt afisate pe desktop versurile si coperta albumului melodiei care este redata in acel moment de playerul audio.

cd_art_dispay

In continuare voi prezenta cateva din caracteristicile aplicatiei:

  • Afiseaza coperta albumelor muzicale: cautarea se face automat, vor fi cautate copertile mai intai in computerul dvs. si apoi pe internet
  • Afiseaza versurile melodiilor: aplicatia cauta si afiseaza de pe internet versurile melodiilor. Poate fi setata sa caute automat versurile tuturor melodiilor redate oferind si posibilitatea salvarii acestora pentru o utilizare ulterioara.
  • Teme personalizate: formul aplicatiei gazduieste o mare varietate de teme ce pot fi descarcate gratuit, asa incat veti gasi cu siguranta o tema care sa se potriveasca cu desktopul dvs.
  • Media Playere compatibile: desi pana acum am facut referire numai la Winamp acesta fiind probabil cel mai utilizat player audio la noi in tara, CD Art Display este compatibil cu alte aplicatii mai putin utilizate pentru redarea melodiilor :AlbumPlayer, Helium Music Manager, iTunes, Windows Media Player, MediaMonkey, foobar2000, MP3Toys, QMP si musikCube.
  • Windows Live Messenger: se pare ca aplicatia permite afisarea melodiei si a albumului in Windows Live Messenger in acelasi fel in care o face LyricsJoy pentru Yahoo Messenger. Eu nu folosesc WLM asa incat nu prea am cum sa verific aceasta facilitate a aplicatiei.

Pagina aplicatiei: CD Art Display

Download direct CD Art Display

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..