Sex cu animale … faze comice


REALITATEA.NET - Clipul Zilei - Cele mai amuzante momente de sex... animalic

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Whos.Amung.Us .NET Notifier

WhosAmungUsNetNotifier.logo

Whos.amung.us este un serviciu de monitorizare a traficului ce permite webmasterilor sa vada cati vizitatori se afla la un moment dat online pe site-ul sau blogul lor, oferind in timp real informatii detaliate despre cele mai vizitate articole, provenienta vizitatorilor, etc.

In  mod normal umarul de vizitatori este afisat pe pagina web unde a fost instalat widgetul oferit de Whos.amung.us iar in cazul in care utilizatorul doreste sa acceseze pagina de statistici trebuie sa dea click pe widgetul respectiv.

whoamungus-notifier

Daca insa doriti sa fiti la curent cu numarul de vizitatori fara a mai deschide navigatorul web, sfatul meu este sa instalati Whos.Amung.Us .NET Notifier si veti putea monitoriza traficul prin intermediul unei inconite ce se instaleaza in system tray. Programul nu necesita instalare si permite monitorizarea a pana la 3 siteuri simultan.

Pentru a incepe monitorizarea unui site deschideti aplicatia si introduceti codul unic aflat la finalul adresei web a paginii dvs. de statistici. De exemplu, in acest URL http://whos.amung.us/show/abcdefgh codul unic este “abcdefgh”.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..