Revo Uninstaller 1.5

Recent a fost lansata o noua versiune Revo Uninstaller si intrucat a trecut ceva timp de cand v-am prezentat versiunea anterioara, m-am gandit sa va prezint aceasta noua versiune si imbunatatirile pe care le introduce.

In primul rand ce e Revo Uninstaller? Aplicatia reprezinta o alternativa excelenta la ineficientul Add/Remove Programs din Windows care de multe ori nu reuseste sa dezinstaleze un program in totalitate, lasand in urma tot felul de asocieri de fisiere nemodificate, intrari in registri, foldere si fisiere nesterse, ceea ce intr-un final face ca PC-ul dvs. sa se "miste" din ce in ce mai greu.

2008-03-30_023715

Ei bine, la acest lucru Revo Uninstaller se pricepe cel mai bine. Dupa fiecare dezinstalare realizata cu Revo Unistaller programul scaneaza computerul dvs. si afiseaza o lista cu obiectele care nu au fost sterse in functie de modul de scanare pe care l-ati selectat : "Buit-in"- echivalentul optiunii de dezinstalare din Windows, Safe, Moderate sau Advanced - diferentiate in functie de profunzimea si nivelul la care se efectueaza scanarea.

Desi este gandit in principal ca un program de dezinstalare, un click pe optiunea Tools dezvaluie cateva instrumente necesare oricarui utilizator de Windows care doreste sa aiba un control complet asupra programelor care sunt lansate odata cu pornirea calculatorului (Autorun Manager) sau asupra "urmelor" pe care le lasa in timpul utilizarii computerului (Tracks Cleaner).

revo-uninstaller-2

O alta facilitate interesanta care simplifica foarte mult operatiunea de dezinstalare a unui program o reprezinta posibilitatea de a comuta aplicatia pe  "Hunter Mode" ceea ce duce la aparitia  pe desktop a unei  "tinte" pe care trebuie doar s-o mutati deasupra unui shortcut de pe ecran pentru ca procesul de dezinstalare sa fie doar la un click distanta de finalizare.

mai departe..