Sony VAIO VGC-LS21N video review

Sony VAIO VGC-LS21N Intel Desktop Computer Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz, 2GB DDR2, 250GB SATA, DL DVDRW, Wireless LAN, Windows Vista Business, 19" WSXGA+ LCD Display, All-in-One Pretul este undeva intre 1100$ si 1500$ in functie de magazinul online de unde il cumparati. Tinand cont de dotari si de Vista Bussines care este preinstalat, astept sa apara si pe plaiurile mioritice si probabil va deveni o optiune serioasa in ceea ce priveste viitorul meu PC (poate se va vinde, desi nu cred, si fara Vista)

mai departe..

Nebunia iPhone

Cat de disperat si de inebunit de reclame sa fii sa dai atatia bani pe o "poseta" pentru un telefon, fie el chiar si iPhone. Pai la banii astia te duci fratioare si cumperi Luis Vuitton, Gucci sau cine stie ce alta dracie. Da' cred ca e asa de scumpa, ca "holds" si de 4Gb si mai ales pe alea de 8GB. Ma apuc de scanat poze cu iPhone , le pun pe pungi de la tigani, si deseara le-am bagat pe Ebay, ca americanii astia cumpara orice tampenie, numai sa fi aparut la televizor. Saptamana viitoare imi iau masina :D

mai departe..

Manhunt 2 violence

In UK, Irlanda, Italia si Australia jocul Manhunt 2 a fost interzis, in America l-au mutat alaturi de jocurile pntru adulti. Daca va uitati mai jos intelegeti de ce.

mai departe..

There has never been a phone like iPhone

O comparatie intre dotarile si performantele iPhone raportat la produsele de varf ale competitorilor de pe piata telefoanelor mobile.

mai departe..

pushin’ up my buttons babe

Dupa cum se vede in fotografii, o companie din Coreea de sud a inventat niste costume de plaja in care a incorporat controale wireless pentru iPod-uri intr-o maniera cel putin originala. Asteptam si varianta masculina a costumelor, dar insotite de "accesoriile" din imagini care sa apese pe controale :D

mai departe..