Yahoo 9 multimess si remove ads cu Ad Destroy

Spre deosebire de programele pe care le-am prezentat mai demult (Yahoo! MultiMessenger 8&9 si Yahoo Ad Remove ) AdDestroy incorporeaza cele doua solutii si face posibila deschiderea simultana a doua sesiuni de Yahoo Messenger si indepartarea reclamelor din ferestrele Y!M cu un simplu click.

Multimess_adDestroy

Pentru a instala si utiliza AdDestroy trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  • Descarcati AdDestroy si dezarhivati-l
  • Inchideti complet messenger-ul (Sign Out si apoi click dreapta pe iconita din bara de unelte si Exit)
  • Deschideti AdDestroy ( nu necesita instalare)
  • Bifati casutele la fel ca in imaginea de mai sus si apasati Patch
  • Deschideti aplicatia si veti vedea ca nu mai apar reclamele in fereastra Yahoo Messenger
  • Lansati din nou YahooMessenger din shortcut-ul de pe display sau din bara de unelte si conectati-va cu un alt ID .

Daca folositi Yahoo AdDestroy pe XP trebuie sa aveti instalat .NET Framework 2.0. Pe Vista functioneaza fara probleme.

Download Ad Destroy (Rapidshare)

mai departe..

Norocosul!

accident1

Camioneta din imaginea de mai sus a iesit de pe sosea prin locul unde sunt adunati cei 4-5 oameni din dreapta sus, s-a rasturnat de doua ori si s-a oprit in locul in care o vedeti in fotografie.

Un simplu accident, nu-i asa? Uitati-va insa la imaginea de mai jos si veti vedea cat de norocos a fost soferul masinii !!!

accident2

Via

mai departe..

Xeeber ??? Mai bine incercati PersianGap, Ydetector sau Invisible.ir

Va mai aduceti aminte de Xeeber? Acum aproape jumatate de an va spuneam ca Xeeber este cea mai buna solutie pentru depistarea userilor invizibili de pe Yahoo Messenger si vi-l recomandam in locul unor programe ce necesitau instalare gen BuddySpy sau BuddyCheck.

Din pacate in ultima perioada Xeeber.com a inceput sa dea erori asa ca in continuare aveti o lista cu alte cateva site-uri cu care puteti vedea userii invizibili de pe messenger pe care le-am testat si care functioneaza foarte bine:

Persian Gap - la fel ca si Xeeber, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti ID-ul Yahoo Messenger al celui pe care doriti sa-l verificati in casuta de cautare si veti afla imediat daca amicul dvs. este intradevar offline sau este invizibil

persian gap

Ydetector - un program de detectare a userilor invizibili pe Y!M creat de un roman cu o interfata simpla si care isi face treaba foarte eficient.

2008-05-08_021956

 

Invisible.ir - am mai vorbit despre acest program in articolul Xeeber vs. Invisible.ir ... care e cel mai bun site pentru descoperi userii invizibili si va spuneam inca de pe atunci ca Invisible.ir poate constitui o alternativa viabila la Xeeber in momentul in care acesta nu funtioneaza.

2008-05-08_022144

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Descarca video si muzica de pe Trilulilu

Daca pentru descarcarea filmelor de pe Youtube exista o multime de solutii, aplicatiile care permit descarcarea videoclipurilor si melodiilor de pe Trilulilu sunt destul de greu de gasit, asa ca m-am gandit sa va prezint cateva dintre cele pe care le-am testat si care functioneaza.

Magic's Video Downloader

magic video

Prima dintre ele si probabil cea mai cunoscuta este Magic's Video - Downloader o aplicatie online creata de Mihai Iorga care, pe langa deja clasica operatiune de descarcare a filmelor prin intermediul aplicatiei gazduita pe site-ul sau, ofera si o extensie pentru Firefox ce faciliteaza download-ul videoclipurilor de pe Trilulilu direct din interiorul navigatorului web.

 Trilulilu Download Service

seo.ro

Desi putin mai complicat, intrucat pentru a le utiliza suntem nevoiti sa redenumim fisierele descarcate ( .flv pentru video si MP.3 ptr. melodii), Trilulilu download service creat de seo-ro.info isi face si el treaba foarte bine si permite descarcarea filmelor si muzicii de pe Trilulilu prin simpla introducere a adresei de pe Trilulilu in casuta de pe site si apasarea butonului Download.

 

Saltwater's Video Downloader

saltwaters

Cel de-al treilea serviciu cu care puteti descarca filmele de pe Trilulilu, YouTube sau GoogleVideo este Saltwater's Video Downloader care, desi poarta o denumire mai englezeasca, este creat tot de un roman si la fel ca Trilulilu Download Service necesita redenumirea fisierelor descarcate inainte de a le vizualiza in VLC Media Player sau GOM Player, doua dintre media playerele care suporta fisierele .FLV 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..