Antrenament pentru sex oral

Repetitia e mama invataturii ...

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Transforma Ubuntu in Mac OS X

dock

Dupa ce am transformat Windows XP in Vista, a venit randul Ubuntu.

Un ghid excelent care arata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a reproduce aspectul vizual din OS X in Ubuntu. Iconite, bara de unelte, font-uri, etc.

effect_thumb

Asadar, daca sunteti fan Mac OS X si doriti ca desktop-ul dvs sa ii imite aspectul, dati un click pe link-ul urmator ( ghidul e in limba engleza, insa daca utilizati Ubuntu probabil ca nu e nici o problema):

Linux desktop imitating OSX

mai departe..

Mariti dimensiunea imaginilor thumbnail din Windows

Pe dvs. nu va deranjeaza modul in care sunt afisate imaginile in format thumbnail din Windows Explorer? Daca tot au oferit aceasta posibilitate de vizualizare a imaginilor de ce nu au facut in asa fel incat sa putem regla dimensiunea acestor imagini pentru a putea vedea clar ce contin?

Iata cum arata in mod implicit imaginile in format thumbnail in Windows XP:

2008-02-20_031130

Poate am eu probleme cu ochii insa imaginile nu sunt destul de mari pentru mine! Din fericire exista o solutie care permite modificarea dimensiunii imaginilor thumbnail si, lucru cel mai important, nu trebuie sa umblati prin registri sau sa efectuati modificari riscante.

Utilitarul Tweak UI creat de Microsoft permite, pe langa multe alte trucuri utile, si modificarea felului cum sunt afisate imaginile in format "thumbnail" oferind utilizatorului posibiltatea de a mari sau micsora dimensiunea dar si calitatea imaginilor afisate.

Dupa instalare, lansati Tweak UI din Start Menu- All Programs - Powertoys for Windows XP - Tweak UI si va fi afisata o fereastra cu mai multe optiuni de personalizare. Deschideti meniul Explorer din stanga si dati click pe "Thumbnails":

2008-02-20_033258

Modificati dimensiunea implicita a imaginilor de la 96 la cifra pe care o considerati potrivita. Eu am ales 130 si am mutat indicatorul care schimba calitatea fotografiilor catre High pentru a fi sigur ca acestea se vor vedea bine. Bineinteles ca aceste schimbari vor duce la un consum de resurse mai mare cand veti vizualiza folderele cu fotografii insa daca aveti un computer cat de cat performant nu veti simti consumul suplimentar.

2008-02-20_031444

Asa e ca se vede mult mai clar? Incercati si dvs. si veti vedea diferenta.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Programe incompatibile cu Vista SP1

 windows-vista-sp1-not-coming

Pe site-ul Cybernet a aparut un articol in care sunt preluate informatii de pe Softpedia si care prezinta o lista cu programele ce nu vor functiona in cazul in care instalati Vista Service Pack 1.

Dupa cum precizeaza si cei de la CyberNet lista este destul de scurta si nu contine aplicatii atat de populare incat sa afecteze un numar mare de utilizatori. Singurele exceptii sunt BitDefender si Zone Alarm insa este vorba de unele versiuni mai versiuni mai vechi ale aplicatiilor.

Programe blocate dupa instalarea Vista SP1:

  • BitDefender AV or Internet Security 10 (ver.2008 sau mai recente sunt suportate)
  • Fujitsu Shock Sensor 2.1.0.0
  • Jiangmin KV Antivirus 10 or 2008
  • Trend Micro Internet Security 2008 (ver.16.1 sau mai recente sunt suportate)
  • Zone Alarm Security Suite 7.1 (7.1.218.0 sau mai recente sunt suportate)

Programe care nu vor functiona dupa instalarea Vista SP1:

  • Iron Speed Designer 5.0.1 (5.0.2 sau mai recente sunt suportate)
  • Xheo Licensing 3.1 (3.1 R17024 sau mai recente sunt suportate)
  • Free Allegiance 2.1

Asa cum spuneam lista este destul de scurta insa daca aveti instalat unul dintre aceste programe pe calculator sfatul meu este sa il actualizati la o versiune compatibila cu Vista SP1.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Porneste Firefox mai rapid cu Firefox Preloader

firefox-preloader-thumb

Daca folositi Firefox atunci probabil ati observat ca de fiecare data cand il lansati, dureaza cateva secunde pana se deshide efectiv fereastra navigatorului.

In cazul in care sunteti dispusi sa sacrificati o mica parte a memoriei RAM exista o solutie prin care puteti evita aceasta perioada de asteptare.

Firefox Preloader este o mica aplicatie gratuita ce are capacitatea de a retine in memoria sistemului anumite parti din Mozilla Firefox in asa fel incat deschiderea navigatorului web sa se faca mult mai rapid. Programul poate fi setat sa fie lansat odata cu pornirea calculatorului sau, pentru cei care nu doresc acest lucru, poate fi folosit numai atunci cand stiti ca veti utiliza Firefox.

400px-Mozilla_Firefox_logo_history

Firefox Preloader este compatibil cu toate versiunile Firefox incepand de la 2.0 si poate constitui o solutie pentru o incarcare mai rapida a browserului in cazul in care nu dispuneti de un computer performant.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Lav Story - Fara Zahar

Fara Zahar - Lav Story - viata mondena din Romania dintr-o alta perspectiva..

De mult n-am mai ras asa la un videoclip ... se merita sa apasati Play..

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..