LinkWithin … articole similare in Blogger

linkwithin blogger

Daca sunteti utilizator Blogger cu siguranta stiti cat de dificil este sa introduceti in blog o sectiune care sa ofere vizitatorilor posibilitatea de a accesa rapid articolele care au un subiect asemanator articolului pe care tocmai il citesc.

O asemenea sectiune o gasiti la sfarsitul fiecarui articol de pe acest blog in zona Articole Similare iar metoda de a o insera in blogul dvs. o gasiti in articolul Solutii Blogger/Blogspot ... "Articole Similare" in Blogger.

Ei bine, zilele acestea am gasit o noua metoda de a introduce in blog o sectiune cu articole similare. LinkWithin este un widget prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a afisa nu numai titlul articolelor similare ci si imagini din articolele respective.

Pentru a introduce widgetul in blogul dvs. urmati linkul LinkWithin apoi completati formularul din dreapta paginii si apasati butonul Get Widget. Apasati apoi butonul Install Widget si urmati pasii 1 si 2 asa cum sunt descrisi pe noua pagina. In cazul in care aveti mai multe bloguri pe acelasi cont, selectati blogul pe care l-ati nominalizat in primii pasi si apasati Add Widget.

In sectiunea Elemente de pagina a blogului dvs. “trageti” si asezati elementul LinkWithin undeva la sfarsitul paginii pentru ca timpul de incarcare a blogului sa nu fie afectat. Asta din cauza ca la fiecare incarcare a paginii web Linkwithin va aduna informatii si va introduce imagini, lucru care in mod normal dureaza cateva secunde. Apasati apoi Save.

Trebuie sa stiti ca widgetul LinkWithin nu apare instantaneu in blogul dvs. In functie de numarul de articole si continutul siteului poate dura si o ora pana cand articolele similare LinkWithin vor fi afisate in blogul dvs.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Gabriel Popa spunea...

Salut!
Te invit pe tine si pe toti cititorii tai sa sustineti proiectul http://www.ad-lot.com , o sulutie publicitara “de criza” a unui tanar student roman.
O zi buna!

Me User spunea...

Foarte bun acest articol. Chiar mă gândeam cum dracu să implementez ceva asemănător care sa se potrivească cu designul de la mine - (IT&C News), pentru ca până acum toate css-urile combinate cu java au fost mai mult decât nereușite. Nu știam de existenta lui "LinkWithin". Mersi de pont.

alex mazilu spunea...

cum facem sa l punem pe "center" ....e pe "left"

Noutate spunea...

E super ok acest widget, cu toate ca uneori dureaza un pic sa faca redirectionarea la postul inrudit.

Trimiteți un comentariu