V-ati saturat sa descarcati torrente false? Incercati SeedPeer

in4

La fel ca si in multe alte domenii de larg interes de pe internet, si pe site-urile de torrente au inceput sa apara tentative de publicitate ascunsa, deghizate sub forma unor fisiere ce poarta titlurile unor filme sau programe de o popularitate ridicata.

Ultimul exemplu este cel al episodului nr 11 din Prison Break care a aparut acum cateva zile pe torrente si care care continea un fisier video pentru a carui deschidere era necesar sa achizitionezei nu stiu ce produs sau cod.

O solutie pentru a evita sa pierdem timpul cu descarcarea torrentelor false ar fi sa sa verificam daca torrentul care ne intereseaza a fost incarcat de un utilizator vechi si cu o buna reputatie si/sau sa urmarim sectiunea comentarii pentru a vedea opiniile celor care l-au descarcat deja.

O alta solutie, mult mai simpla si de incredere, este sa folositi SeedPeer, un site de torrente unde fisierele incarcate sunt verificate de administratori si moderatori si in care torrentele verificate sunt marcate cu un semn verde ce garanteaza autenticitatea fisierelor.

2008-02-05_144253

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Prison Break S03E11- subtitrare in limba romana episodul 11Prison Break

 

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, odata cu aparitia unui episod nou din seria Prison Break, pun la dispozitia celor interesati si subtitrarea in lima romana a episodului respectiv.

Ca de obicei subtitrarea episodului 11 Prison Break o puteti gasi si pe Subs.ro insa in cazul in care doriti un link de download direct accesati link-ul urmator:

Subtitrare Prison Break S03E11 - episodul 11

mai departe..

Styler Toolbar 1.401 ... o bara de unelte speciala

styler

Styler Toolbar este  o aplicatie gratuita ce permite utilizatorilor sa efectueze diferite operatiuni menite sa imbunatateasca apectul vizual al calculatorului dvs.

Desi la inceput pare destul de complexa si dificil de utilizat, aplicatia ofera posibilitatea utilizatorilor sa adauge umbre ferestrelor din Windows, sa schimbe contrastul Clear Type, sa modifice temele din Windows XP precum si multe alte facilitati.

Insa cea mai interesanta optiune pe care o ofera Styler este localizata in tabul Toolbar si  permite adaugarea de noi teme si astfel schimbarea aspectului barei de unelte din Windows XP, transformand-o dupa preferintele dvs in asa fel incat sa semene cu cele existente in alte  sisteme de operare( Vista, Mac OS x, Ubuntu)

2008-02-05_103259

Styler vine deja cu tema Vista2 Styler inclusa, insa pe siteuri ca DeviantArt veti gasi numeroase alte teme asa ca in mod sigur veti gasi una care sa se potriveasca cu tema Windows XP pe care o utilizati. Pentru a instala un skin nou pentru bara de unelte tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati folderul skinului respectiv in folderul Program Files\Styler\TB\skins\Styler's si apoi selectati tema din tabul Toolbar.

Mai jos aveti cateva skinuri Styler Toolbar pe care le-am folosit de-a lungul timpului si care sper sa va placa. Bineinteles efectul maxim il veti obtine daca le veti utiliza in combinatie cu un skin Windows XP cu care sa se potriveasca din punct de vedere al combinatiei de culori.

vista_mixture_by_vestihk

2008-02-05_095458

AS_004_by_OniRespect

jadaero

LonghornProspects_by_Alex230

MoonFlower_5456_StylerToolbar_by_kayeirene

Ce ar mai fi de spus? A, da; Styler nu consuma in mod normal prea multa memorie, insa daca doriti sa folositi toate efectele pe care le gasiti in tabul Desktop, in special Drop Shadow, asigurati-va ca dispuneti de un computer destul de performant.

Download Styler 1.401

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..