Recunoasteti personajul ?

presedintele_manelist

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Anunturi Adsense tampite

2008-01-20_022927

Preturi de 10 ori mai ieftin - acordul substantivului cu adjectivul.

Si adica cum (cu intentie) aproape gratis ?

 

mai departe..

Cloverfield ... trailer si torrent

Full58553

Desi lansat acum 2 zile filmul a si aparut pentru download pe torrente asa ca asteptam sa apara si subtitrarea in limba romana pentru Cloverfield care probabil nu va intarzia prea mult.

Se pare ca dupa 9/11 americanii au ramas cu o problema privind distrugerea New York-ului asa ca, de cate ori au ocazia, il fac bucati prin filme (vezi si "I am Legend") . Din cate se intelege in trailerul de mai jos, un monstru ataca orasul si il distruge sistematic (Godzilla?) iar necajitii de locuitori ai orasului nu stiu pe unde sa spele putina.

Lasand gluma deoparte, filmul a primit cateva recenzii foarte bune si se pare ca e foarte bine realizat. Actiunea filmului se desfasoara din perspectiva unui tanar care filmeaza momentele dramatice a confruntarii cu monstrul cu o camera video  pe care intamplator o are asupra sa.

De fapt, se doreste sa para ca tot filmul este filmat cu ajutorul acestei camere video, un concept interesant intalnit si in alt film de succes "The Blair Witch Project", asa ca, daca aveti rau de miscare si vedeti Cloverfield pe un wide screen TV, tineti aproape de dvs. o punga de hartie pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie.


 

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Convertire Word in PDF in Office 2007

office2007

Desi inclusa initial, optiunea de salvare a documentelor din Word sau Excel in format PDF a fost fost ulterior scoasa din pachetul Office 2007 datorita unor neintelegeri cu Adobe,  producatorul celui mai popular soft de editare a documentelor PDF.

Insa, specific pentru Microsoft si totusi in favoarea noastra, plugin-ul "Save as PDF" este oferit spre descarcare gratuit pe site-ul Microsoft si permite salvarea documentelor create in Word, Excel, Powerpoint, Access, Publisher Infopath, Visio si OneNote direct in format PDF prin simpla selectare a optiunii "save as pdf or XPS".

Exista insa o (mica) problema. Executabilul "Save as PDF " poate fi descarcat de pe site-ul oficial numai de catre acei dintre dvs. care utilizeaza o versiune originala a Office 2007. Ceilalti se vor lovi de solicitarea de verificare a autenticitatii Office 2007 si, din pacate, nu vor putea descarca utilitarul.

012307_2206_ConvertOffi1

Solutia? O cautare pe YouTorrent sau Mininova pentru termenul "Save As Pdf Plugin Microsoft Office 2007" si veti gasi un torrent care va permite descarcarea utilitarului dorit. Instalarea este extrem de simpla, rezultatul fiind aparitia in meniul "Save as" din Word 2007 a optiunii "Save as ...  PDF  or XPS".

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..