Reclama la firma lui Prigoana

Daca tipii care au facut spotul publicitar au primit si bani pentru ea de la Prigoana, inseamna ori ca Prigoana e dobitoc, ori ei sunt super destepti. Reprezentativi din punctul meu de vedere sunt baietii aia doi cu matura lor verde ecologista care din punct de vedere fizic constituie prototipul perfect al maturatorului de noapte: constitutie atletica, musculatura perfecta si o stare fizica deosebita, pentru a fi in stare sa manuiasca cu voiosie matura precum si pentru a se lupta cu cainii comunitari care bineinteles isi vor apara cu abnegatie pubelele. Vedeti tampenia aici. Update: Cred ca am gasit pe unul din cei care au stat in spatele "conceptului"

mai departe..

Alt banc!

Apropo de postul de mai jos, mi-am adus aminte de un banc fain. O batrana intra intr-un cabinet medical. Domn' doctor nu stiu ce sa ma fac, ma basesc in continuu, dar ce-i mai interesant, basinile mele nu miros si nici nu fac zgomot. Uite de exemplu de cand am intrat in cabinet, am tras deja vreo zece,dati-mi ceva sa scap de ele. Doctorul ii da o cutie de pilule si ii zice sa ia cate una in fiecare seara si sa se intoarca saptamana viitoare. Vine femeia inapoi saptamana urmatoare si, foarte suparata: Domn doctor nu stiu ce mi-ati dat, ca tot ma basesc, dar ce-i mai rau, acum put ingrozitor! Doctorul: Ok, cu sinusurile am rezolvat acum sa vedem ce putem face in legatura cu auzul!

mai departe..

Nea' Relu

Ma intalnesc astazi cu nea Relu, vecinul meu de la etajul 1. Omul, fost mecanic la viata lui, mai schimba si acum cate o bujie, curata un carburator, inlocuieste o platina, iar ce schimba ii ramane lui. Le curata, le repara pe cat posibil si se duce la targ cu ele sa mai faca un ban. In fine, ma intalnesc cu el si il vad cu doua sacose din care se iteau niste piese de masina. Stiind ca maine e miercuri, zi de piata, ii zic : Sa traiesti nea Relu, merge treaba, iti pregatesti marfa pentru piata? La care el: Merge prost tare, saptamana trecuta n-a fost nici un porc, si numai o singura vaca! Si intra in casa, lasadu-ma pe mine sa ma gandesc, ori voia sa spuna omul ca nu mai vin taranii cu animale in piata la vanzare, ori ca asa le zice el la clientii lui( masculini si feminini) ori, mai sigur, ca nea Relu trebuie sa faca o vizita la ORL.

mai departe..

Muzica veche, dar buna.

Everlast - Whats it's like Un tip care canta superb si care intradevar spune ceva prin versurile sale. Pacat ca s-a lasat de genul asta de muzica si s-a apucat de hip-hop. La un moment dat a avut si o disputa cu Eminem, s-a ajuns la amenintari cu moartea din partea rapperului american, dupa ce Everlast a spus in niste versuri de ale sale ca fetita lui Eminem s-ar putea sa nu fie tocmai a lui:D Una peste alta, imi face placere ca am regasit melodia.

mai departe..

Eurovision Junior 2007

Castigatorii concursului Eurovision Junior 2007 au fost cei de la 4 Kids si chiar daca unul din componentii trupei e botosanean de al meu, nu ma pot abtine sa nu remarc cat de prosteasca e melodia. Mie unul linia melodica mi se pare inspirata de la ABBA, iar versurile nu se puteau inspira de la nimeni ca putini sunt cei care scriu atat de prost. Cred ca si la versiunea Junior a concursului, ca si la cea mare, voturile se dau pe criterii geografice care n-au nici o treaba cu muzica in sine. Si uite asa se va naste o noua generatie de Nicoleta Luciu , Andreea Banica , Roxana Ionescu, etc, etc. Ascultati Sha-la-la

mai departe..

Vista Transformation Pack 7

Majoritatea dintre noi a auzit de Vista, noul sistem de operare al Windows. Unii l-au si instalat, insa cei mai multi asteapta sa se dovedeasca stabil iar producatorii de hardware si software sa ofere suport adecvat pentru toate aplicatiile cu care ne-am obisnuit.
Vista Transformation Pack ofera posibilitatea sa aveti Vista pe calculatorul dumneavoasta fara a trece prin complicatiile care apar in cazul instalarii unui nou sistem de operare. Iata cum va arata calculatorul dumneavoastra dupa instalare.
Boot screen
Logon screen
Desktop
Mai multe informatii gasiti aici Download

mai departe..