Photoshop Magic

Ati mai vazut asa ceva pana acum? Eu nu!

Concluzia? Nu luati de buna orice poza aparuta prin reviste sau pe internet!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Philips Xenium 9 @ 9 ... il incarci odata la 2 luni

Philips nu este una dintre marcile de telefoane mobile care sa se fi remarcat prea mult pe piata telefoanelor mobile. Exceptand vremurile cand Nokia si Sony Erricson erau la inceput, nu am prea vazut multa lume sa vorbeasca la un telefon mobil marca Philips.

Ceea ce totusi e pacat. In special daca sunteti in cautarea unui telefon mobil care sa nu fie ticsit cu nu stiu cate zeci sau sute de tonuri de apel ci cautati un telefon simplu, pe care sa nu fiti nevoit sa-l incarcati zi de zi.

philips

Philips Xenium 9 @ 9 face exact acest lucru. In stand-by telefonul nu trebuie incarcat timp de 1440 ore- asta inseamna exact 2 luni, in convorbire bateria rezistand timp de 17 ore.

Ca design telefonul arata (destul) de bine, este compact -108 × 48 x 14 mm- dotat cu o camera VGA, slot pentru carduri de memorie MicroSD, bluetooth.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Recuva ... recuperare fisiere sterse

recuva

Recuva este un program gratuit cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a recupera fisierele pe care le-ati sters de pe calculator,  intentionat sau accidental , chiar daca acestea au fost sterse si din Recycle Bin.

De asemenea, aplicatia poate fi folosita nu numai pentru recuperarea fisierelor sterse de pe hard diskurile computerelor ci si a datelor de pe carduri de memorie, camere digitale, flash-uri USB, etc.

screen2

Versiunea curenta este compatibila si cu Windows Vista, si ofera suport pentru recuperarea datelor atat de pe hardurile NFTS cat si de pe cele FAT32.

Recuva: Download

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..