Salvare/Recuperare lista ID-uri Yahoo Messenger

Netul e plin de intrebari de genul : mi s-a spart parola de messenger cum imi recuperez ID-urile? sau am uitat parola Yahoo Messenger cum  recuperez lista de contacte din messenger?

Din păcate Yahoo nu oferă nici un serviciu de backup în acest sens sau vreo modalitate de recuperare a datelor asa ca  Imvisible.info , un site de detectare a invizibililor de pe mess, a creat si un serviciu prin intermediul caruia putem salva lista de ID-uri Yahoo Messenger.

Asadar, daca va ingrijoreaza posibilitatea furtului contului dvs. de Yahoo sau pur si simplu vreti sa creati o copie de siguranta a listei dvs. de ID-uri, va recomand sa intrati pe Backup YM. Problema e ca si aici exista un risc: trebuie sa introduceti ID-ul dvs si parola, insa tinand cont de notorietatea site-ului nu cred ca realizatorii siteului se tin de smecherii.

recuperare_lista_id_yahoo Oricum daca va asumati riscul, dupa ce ati introdus ID-ul si parola, ramane doar sa apasati butonul Backup si din acel moment lista dvs. de ID-uri din messenger este salvata pe serverele siteului. In cazul in care nu mai reusiti sa va accesati contul dvs. Yahoo trebuie doar sa va conectati din nou la Backup YM cu vechea parola si sa apasati butonul Recover. Va fi afisata o lista cu toate ID-urile pe care le aveati in lista la momentul backup-ului, pe care apoi puteti sa le introduceti manual in noul dvs. cont Yahoo. Bineinteles, puteti transfera lista intr-un fisier text pe care sa-l salvati pe calculator si pe care care sa-l puteti accesa si offline.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..