iDesktop.tv ... urmariti si descarcati videoclipurile de pe Youtube intr-un mod original

idesktop2

Dintre toate serviciile ce permit gazduirea si vizualizarea de filme, in mod sigur, cel mai bun si mai cunoscut este YouTube. Cu toate acestea, parerea mea este ca designul siteului este destul de "imbatrinit"  si ii lipsesc multe caracteristici ce ar putea fi foarte utile pentru utilizatorii sai.

Navigand pe internet am dat peste iDesktop.tv, o aplicatie web ce permite cautarea, vizualizarea si organizarea filmelor de pe YouTube intr-un mod mult mai placut.

Siteul este organizat in mai multe categorii cum ar fi: filme si animatie, divertisment, comedie , muzica, animale, jocuri, etc. De asemenea, siteul contine si un motor de cautare ce permite aranjarea rapida a rezultatelor utilizand criterii diverse.

idesktop

Cat despre caracteristicile care il fac sa fie diferit fata de YouTube, iese in evidenta posibilitatea de a descarca filmele direct pe calculator si de a le salva in formate diverse(  AVI, MP4, MOV, FLV , EXE, etc ) in functie de necesitatile dvs.

Am testat serviciul o perioada de timp si mi-a placut foarte mult, interfata este simpla insa cu un aspect interesant, are o multime de functionalitati, este( destul de) rapida , ofera posibilitatea de a trimite legatura catre un filmulet prin email sau copierea acesteia pentru inserarea intr-un blog si multe altele pe care va las pe dvs. sa le descoperiti.

Recomandarea mea este sa incercati iDesktop cu siguranta nu aveti decat de castigat.

Site: iDesktop

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

PSDTUTS ... tutoriale Photoshop gratuite dar excelente

2007-11-27_193139

PSDTUTS este un site ce ofera tutoriale gratuite in care sunt explicate metodele de realizare ale celor mai cunoscute si intalnite efecte create cu ajutorul popularului editor de imagini Adobe Photoshop.

Tutorialele sunt impartite in functie de categorii: Desen, Efecte, Interfete, Efecte in fotografii si Efecte in texte.

4 psd

La finalul fiecarui tutorial va este pus la dispozitie un link prin intermediul caruia, (uneori) contra unei sume modice, pot fi descarcate fisierele .PSD ale demonstratiei pentru o eventuala utilizare ulterioara ca punct de pornire ale desenelor dvs.

Siteul reprezinta o resursa web excelenta pentru designeri dar si pentru orice persoana care doreste sa invete cum sa utilizeze aceasta excelenta aplicatie grafica.

Site: PSDTUTS

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Comodo Firewall Pro 3.0 ... cel mai bun firewall gratuit pentru Windows Xp si Vista

cpf_logo

Comodo Firewall Pro, una dintre cele mai performante solutii firewall disponibile gratuit pentru XP si Vista a lansat zilele trecute noua sa versiune 3.0, si la fel ca si in versiunile anterioare Comodo Firewall Pro este in intregime gratuit.

Printre imbunatatirile ce apar in aceasta versiune se remarca noua interfata ce permite un acces mai usor la optiunile aplicatiei, modificarea sistemului de analiza a posibilelor "amenintari", precum si o noua facilitate, numita Clean PC ce monitorizeaza aplicatiile instalate pe computer oferindu-ne in acest fel un control complet asupra instalarii programelor.

Comodo Firewall Pro este un firewall excelent , usor de utilizat, consuma foarte putine resurse si ofera aceleasi facilitati pe care le ofera si alte solutii de acest gen contra unor sume de bani.

In concluzie, daca nu folositi deja o solutie firewall adevarata (si aici nu vorbim de firewall-ul  din Windows), nu ezitati sa descarcati si sa instalati Comodo Firewall Pro.

Site: Comodo Firewall Pro

Download: Comodo Firewall Pro 3.0

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nickelback - Rockstar Video (uncensored)

mai departe..

MuviBee ... motor de cautare pentru videoclipuri

muvibee

Cautati videoclipurile celor mai recente melodii care au ajuns in topuri? Sau videoclipul unei melodii anii '90 care va trezeste amintiri placute?

Atunci cu siguranta MuviBee vi se va parea extrem de util, intrucat, folosind serviciile oferite de acesta veti putea gasi si vizualiza (aproape) orice videoclip ce a aparut pe piata muzicala.

Ce optiuni ofera MuviBee:

  • vizualizarea de videoclipuri online
  • cautarea videoclipurilor in functie de numele artistului sau a melodiei
  • consultarea topurilor muzicale( U.S. Top 10, UK top 10, etc)
  • creearea de liste personalizate care sa contina videoclipurile preferate
  • posibilitatea de a vota melodiile preferate

muvi2

In esenta MoviBee este un motor de cautare ce foloseste YouTube pentru gasirea videoclipurilor, insa integreaza si optiuni ce care fac vizualizarea acestora mult mai interesanta. Cea mai utila dintre aceste optiuni mi se pare posibilitatea de a crea si salva un playlist cu videoclipurile preferate, astfel incat sa le putem accesa oricand prin simpla conectare la contul de utilizator MuviBee.

Bineinteles, tinand cont de faptul ca videoclipurile sunt gazduite de YouTube, daca doriti sa salvati videoclipurile pe calculatorul dvs., puteti oricand utiliza una din solutiile pentru descarcarea muzicii de pe YouTube pe care le-am prezentat anterior.

Link: MuviBee

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..