Toalete cu optiune de autocuratare

bano

O companie din Suedia au inventat toaletele care se curata automat si, pentru a promova produsul, au creat clipul publicitar pe care va invit sa-l urmariti in continuare.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Un nou look pentru Firefox 3.0

new_firefox_logo

Cu ceva timp in urma anuntam ca aspectul Firefox 3.0 va fi diferit in functie de sistemul de operare pe care va fi instalat.

Initial se dorea o schimbare in asa fel incat tema vizuala a Firefox sa se integreze in aspectul general al sistemului de operare, insa, Jon Hicks unul din creatorii logo-ului actual al Firefox merge mai departe, anuntand ca lucreaza la un nou logo destinat Firefox 3.0.

In ceea ce priveste aspectul vizual, au aparut deja iconitele care vor fi folosite in fiecare din cele patru teme implicite ale Firefox 3.0 : Moon Windows XP, Windows Vista Aero, Aqua OS X, Si Linux Tango.

firefox 3.0

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Will Self-Destruct ... trimiteti mesaje autodistructive

self

Daca v-a placut seria Misiune Imposibila in care apareau faimoasele email-uri autodistructive atunci cu siguranta nu veti rata aplicatia online despre care va voi vorbi in continuare.

Will Self-Destruct este un site prin intermediul caruia puteti trimite gratuit email-uri care se vor autodistruge intr-un interval de timp pe care il puteti stabili dvs.

Serviciul nu necesita inregistrare, nu sunteti obligati nici macar sa introduceti o adresa de email. Trebuie doar sa scrieti adesa de email a destinatarului, mesajul si sa stabiliti numarul de vizualizari si perioada in care mesajul se va distruge automat.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei noi metode de a face farse prietenilor, atunci Will Self-Destruct este solutia potrivita.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Unitati de anunturi Adsense cu reclame derulabile

Zilele trecute remarcam faptul ca AdSense a introdus experimental noi tipuri de anunturi care ofera posibilitatea de a derula reclamele si ma intrebam cand va fi introdusa oficial si chiar eram curios sa vad cum functioneaza smecheria.

Astazi am avut surpriza sa descopar chiar la mine in blog o unitate de anunturi care permitea derularea anunturilor si m-am grabit sa trag o inregistrare pentru ca, fiind o chestie experimentala, m-am gandit ca nu va reaparea in curand.

Aha, si m-am inselat, facilitatea apare si in unitatile 468x60, nu numai in cele 336x280 si 300x250.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..