Fete "vesele" la SIAB 2007

Se tot vorbeste prin presa ca foarte multe din exponatele prezente anul acesta la SIAB au ramas fara o parte din piesele care se puteau desprinde, dezlipi, sau baga pur si simplu in buzunare: brichete, oglinzi, stergatoare, etc.

In aceasta ordine de idei, puteti observa mai jos niste fetite carora le-a disparut ceva mai intim: chiloteii. Intrebarea este: oare sunt asa de "specialisti" hotii nostri incat n-au simtit fetele nimic, sau in pauze fetitele au probat niste "schimbatoare" prin birouri si n-au mai apucat sa se echipeze la loc?

Oricum ar fi, privelistea e cel putin interesanta...

mai departe..

Audio Raider- cautati si descarcati muzica de pe internet

Cautati muzica gratuita si nu stiti, nu vreti sau nu aveti posibilitatea de a utiliza dc++, torrente sau emule?

Incercati atunci Audio Raider !

audio_raider

Siteul ofera o interfata simpla, unicul sau scop fiind de a facilita gasirea melodiilor pe care le cautati, indiferent de formatul lor.

Cautarea pe site se poate face dupa numele artistului, a melodiei sau a albumului pe care doriti sa il gasiti, rezultatul cautarii fiindu-va oferit sub forma unei liste cu site-urile sau serverele care permit descarcarea melodiilor respective.

De retinut este faptul ca Audio Raider nu gazduieste fisiere, fiind doar un instrument care sa faciliteze cautarea de muzica.

mai departe..

Gasiti fisierele mai rapid cu Rainbow Folders

Imaginati-va ca ati avea posibilitatea de a personaliza folderele prin stabilirea unui culori diferite pentru un anume folder, astfel incat sa il puteti identifica mai usor dintr-un amalgam de alte fisiere si directoare din computerul dvs.

Rainbow Folders este un program gratuit care face exact acest lucru, usurandu-va astfel navigarea printre zecile de alte foldere aflate pe hard diskul dvs. Ca sugestie, ati putea "colora" fisierele importante cu rosu, fisierele de lucru cu albastru, cele continand muzica cu verde, si asa mai departe.

 

rainbow folders

 

Odata ce ati stabilit culoarea pentru un anumit folder, aceasta devine vizibila in toate ferestrele explorer-ului din Windows, in ferestrele  dialogului open/save, precum si in orice selectie tip "arbore"  care apare dialogurile programelor instalate in computer.

De asemenea, aveti posibilitatea de selecta iconita pentru folderul pe care doriti sa-l personalizati, programul oferindu-va optiunea de a opta in functie de sistemul de operare pe care il aveti instalat: clasic( 9X), XP, sau Vista.

mai departe..