TemplatR ... creati propriile dvs. teme pentru Wordpress

templat

TemplatR este un generator online de teme pentru Wordpress, conceput special pentru blogeri.

Generatorul de teme este simplu de folosit, utilizatorul avand posibilitatea de a crea teme pentru siteurile bazate pe Wordpress fara a fi necesare cunostinte aprofundate de HTML.

Pentru inceput trebuie sa alegeti asezarea in pagina a temei pe care doriti sa o creati( 2 coloane, 3 coloane, pozitia barei laterala,etc) , dupa aceasta, personalizarea temei realizandu-se foarte simplu , adaugarea elementelor de pagina, stabilirea culorilor si a aspectului general fiind usor de realizat prin intermediul instrumentelor pe care site-ul vi le ofera.

mai departe..

CompleTorrent... motor de cautare pentru torrente

completorrent

CompleTorrent este un motor de cautare pentru torrente ce permite cautarea in bazele de date a cateva sute de siteuri de acest gen (Demonoid, Isohunt, The PirateBay, Mininova, etc)

Asadar, daca sunteti in cautarea unui torrent si nu il gasiti aici, probabil ca nu il veti gasi in alta parte pentru ca nu exista...

mai departe..

Fireshot, unul din cele mai bune instrumente pentru efectuarea de capturi de ecran

Asa cum ii spune si numele, Fireshot este o extensie pentru Firefox, ce permite efectuarea de capturi de ecran direct din interiorul navigatorului web.

In afara de optiunea deja clasica ce ofera posibilitatea de a captura partea vizibila sau intreaga suprafata a unei pagini web , Fireshot ofera si posibilitatea editarii capturii realizate in mod direct, in interiorul paginii web.

Lucrul cu Fireshot se dovedeste a fi soarte simplu. Extensia adauga optiunile de efectuare de screenshots in meniul contextual (click dreapta) precum si in bara de navigare (langa bara de adrese). Atunci cand selectati una din optiunile de capturare se deschide automat o fereastra noua in care vi se ofera posibilitatea de a salva imaginea capturata, de a o trimite prin email, sau de a o trimite spre editare in MS Paint.

fireshot1 fireshot2

In partea de editare a imaginilor capturate, programul permite efectuarea de selectii, aplicarea de filtre de imagine, convertirea imaginii in greyscale, inversarea culorilor, etc. De asemenea, aveti posibilitatea de a adauga texte explicative langa selectiile efectuate in imagine, aplicatia fiind foarte generoasa in ceea ce priveste formele selectiilor, nivelul de transparenta acestora, precum si in ceea ce priveste culorile si dimensiunile textului explicativ.


Click pe foto ptr. dimensiune originala

Fireshot: Download Demo

mai departe..