Download Vista Transformation Pack 9

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Replica este valabila atat pentru WindowsX creatorul Vista Transformation Pack 9 cat si pentru mine care am observat aparitia unui noului soft ce transorma XP in Vista la mai bine de 3 luni de la lansare.

Cea mai importanta noutate pe care o introduce Vista Transformation Pack 9 este aceea ca permite instalarea temelor Vista si in Windows XP SP3, lucru care pana acum nu era posibil decat utilizand UXTheme Multi-Patcher 6.0 depre care v-am povestit mai multe in articolul Vista Transformation Pack in Windows XP SP3.

In rest, asa cum era de asteptat, sunt actualizate si imbunatatite programele ce fac posibila simularea aspectului si functiilor Vista in Windows XP si apar si cateva programe noi :

  • ViSplore - simulator Vista Glass explorer 
  • Vista Drive Icon – introduce o bara sub iconitele partitiilor (C ; D; E; ,etc) ce afiseaza spatiul liber la fel ca in Vista explorer
  • Vista Rainbar – o bara laterala ce simuleaza aspectul Vista Sidebar

Mai jos aveti linkul de download precum si cateva screenshoturi din care va puteti face o idee despre cum va arata sistemul dvs. dupa instalarea Vista Transformation Pack 9:

vista_transformation_pack9

VTP9

visplore_VTP9

Download Vista Transformation Pack 9

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..