Instalare Windows Media Player 11 pe un Windows XP fara licenta

windows_media_player11
Dupa cum probabil stiti, in cazul in care utilizati un Windows XP fara licenta si doriti sa instalati Windows Media Player 11, nu veti reusi sa duceti pana la capat instalarea intrucat WMP11 incorporeaza un sistem “de siguranta” care verifica daca sistemul dvs. de operare este original (genuine).
Din fericire, asa cum se intampla de obicei cu tot ceea ce produce Microsoft, pe net au aparut diverse metode prin care se poate “pacali” sistemul de verificare gandit de Microsoft. Cele mai multe dintre ele implica cunostinte destul de avansate in domeniul IT, insa am gasit si doua metode cu ajutorul carora puteti instala Windows Media Player 11 in cativa pasi simpli:
Prima dintre ele presupune sa aveti instalat deja in calculator Windows Media Player 10 - pentru a verifica, deschideti playerul, mergeti la Help, apoi la About. In cazul in care apare Version 10. ……… urmati pasii de mai jos:
PASUL 1. Deschideti Windows Media Player 10 si mergeti la Tools->Options si bifati optiunea “Check for updates once a day.” Apasati Apply apoi OK.
In scurt timp va aparea o fereastra in care veti fi intrebati daca doriti sa actualizati WMP. Dati Ok. Windows Media Player 11 va fi descarcat si instalat automat. Dupa instalare dati restart.
PASUL 2. Mergeti la Start –> Search. Bifati “All files and folders” apoi cautati termenul LegitLibM.dll. ( in cazul in care utilizati Windows Search 4.0 verificati daca folderul Program Files este indexat pentru ca fisierul se afla de obicei in folderul C:\Program Files\Windows Media Player)

Dupa ce ati gasit fisierul LegitLibM.dll, dati un click dreapta pe el si redenumiti-l legitlib.dll
PASUL 3. Deschideti Windows Media Player 11, dati click pe Validate – s-ar putea sa apara un mesaj “unable to validate” – este o alerta falsa, WMP11 va functiona fara probleme asa ca dati click pe OK. Dupa un ecran in care sunteti solicitati sa selectati nodul de instalare (automat sau personalizat) Windows Media Player 11 a fost instalat in computerul dvs.
instalare_windows_media_player11
Cea de-a doua metoda presupune utilizarea unui fisier LegitLibM.dll crackuit si poate fi folosita chiar daca nu aveti Windows Media Player 10 instalat pe calculator. Urmati pasii de mai jos:
1. Download Windows Media Player 11
2. Descarcati si instalati WinRAR
3. Download LegitLibM.dll
4. Click dreapta pe fisierul executabil WMP11 si selectati optiunea “Extract to wmp….”.
5. Copiati fisierul LegitLibM.dll din folderul descarcat de pe torrente in folderul in care ati extras WMP11
6. Veti primi un mesaj in care sunteti informati ca fisierul LegitLibM.dll exista deja in folderul destinatie. Ignorati-l si dati click pe YES.

7. Dati dublu click pe fisierul setup_wm.exe si instalati Windows Media Player 11.
>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..