Nu ratati... noua versiune Nero 8 !!!

Putin sadica, insa ca realizare artistica foarte inspirata.

Ceea ce ma intriga pe mine in toata tevatura asta cu rromii din Italia este ca, pana acum cativa ani, si italienii se remarcau printre cei care tipau sus si tare ca tiganii din Romania sunt discriminati si ca nu le sunt respectate drepturile.

neroburningrroms

Ei bine, acum au italienii ocazia sa ne demonstreze cum e cu discriminarea asta, ca noi nu prea intelegeam. Daca sunt asa de mari sustinatori ai drepturilor omului, sa-i integreze ei pe rromi in societatea lor sa vedem daca reusesc!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Opriti monitorizarea fisierelor de catre Windows Media Player 11

Daca aveti instalat  Windows Media Player 11 atunci ar trebui sa stiti ca acesta monitorizeaza in mod constant folderele aflate in My Documents pentru a depista eventuale schimbari in interiorul acestora. In cazul in care nu folositi WMP 11 ca player implicit pentru fisierele dvs video atunci operatiunea de monitorizare va consuma in mod inutil resursele calculatorului si probabil ca ati dori sa opriti acest lucru.

Pentru a opri aceasta operatiune, dati un click dreapta pe bara superioara a WMP si sin meniul Tools selectati Options. Dati click pe eticheta Library si apoi pe butonul Monitor Folders.

Folderele pe care le monitorizeaza programul sunt separate in doua categorii:  My Personal Folders si My Folders. In fiecare din aceste categorii veti gasi o serie de foldere pe care WMP 11 le monitorizeaza automat pentru a detecta schimbarile efectuate in interiorul acestora.

ignore

Trebuie sa retineti ca folderele care au eticheta Rip Folder nu pot fi scoase din operatiunea de monitorizare, insa cele cu eticheta  Automatically Added pot fi indepartate printr-un simplu click pe butonul Ignore.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Extrageti muzica din filme cu Free DVD MP3 Ripper

rip mp3

Cu siguranta ca majoritatea dintre noi a intalnit in coloana sonora a unui film, sau intr-un tutorial video o melodie care sa ne placa foarte mult si pe care sa dorim sa o ascultam mai tarziu, fara a mai fi nevoiti sa revedem intreg filmul.

O solutie simpla si gratuita pentru a extrage o melodie dintr-un film o reprezinta Free DVD MP3 Ripper, o aplicatie pe cat de mica ca dimensiune pe atat de usor de utilizat.

Cu ajutorul programului puteti extrage muzica din fisiere video in format vob, dat, mpeg-1 si mpeg-2 sau, mai pe intelesul tuturor, din filmele in format DVD, (S)VCD si MPEG.

Aplicatia ofera utilizatorului posibilitatea de a previzualiza filmul sau videoclipul si de a selecta numai acea portiune care contine fragmentul muzical ce il intereseaza. De asemenea, exista posibilitatea de a personaliza fisierul audio care il extrageti stabilindu-i numele artistului, a melodiei, albumul, anul aparitiei si genul muzical careia ii apartine.

22

Toate aceste optiuni sunt accesibile prin intermediul ferestrei principale a aplicatiei, utilizarea programului devenind in acest fel o joaca de copii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..