Yahoo! Multi Messenger pentru Yahoo Messenger 9 beta

Yahoo! MultiMessenger permite deschiderea simultana a unor sesiuni multiple pe YM 9 beta, oferind astfel posibilitatea de a avea deschise simultan 2 sau mai multe ferestre de Messenger, logate fiecare cu alt nume de utilizator.

multi mess

Tot ce trebuie sa faceti este sa dezarhivati fisierul oferit spre descarcare si apoi sa dati dublu click pe ym9multi.reg si sa acceptati propunearea de modificare a registrilor (click YES) si apoi OK.

Download Yahoo! MultiMessenger 9

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Folder Options ... cum putem pastra fisierele invizibile

Intr-un computer pe care il folosesc mai multi utilizatori diferiti, optiunile referitoare la administrarea folderelor (Folder Options) devin foarte importante atunci cand este vorba de pastrarea intimitatii si accesul la fisierele personale.

Una din principalele optiuni pe care le avem la dispozitie in meniul Folder Options este cea referitoare la ascunderea unor fisiere sau directoare in asa fel sa prevenim afisarea si deschiderea acestora.

(inainte...)

inainte

(dupa...)

dupa

Imaginati-va ca aveti niste fisiere importante setate pe "hidden" si cineva care acceseaza computerul dvs. merge in Folder Options si, prin simpla bifare a optiunii "show hidden files and folders", face posibila vizualizarea si obtine astfel accesul la informatiile dvs. importante.

Deci, daca impartiti computerul cu mai multe persoane si aveti fisiere personale setate pe "hidden" sfatul meu este sa efectuati uramtorii pasi pentru a preveni accesul la Folder Options:

  • deschideti Group Policy Editor. (Start->Run->"gpedit.msc")

run-gpc

  • in partea din stanga, mergeti la User Configuration.
  • apoi, mergeti la Administrative Templates.
  • deschideti Windows Components.
  • mergeti la Windows Explorer.
  • in final, in partea din dreapta dati click dreapta pe "Remove the Folder Options menu item from the Tools Menu" si bifati "Enable"

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..