Subtitrare The Incredible Hulk 2008

The Incredible Hulk 2008 a ajuns deja pe primele pozitii ale topurilor internationale si, asa cum era de asteptat, la scurt timp dupa lansare au aparut pe net si diverse variamte de subtitrari in limba romana pentru Incredible Hulk 2008.

Dupa cateva incercari esuate am reusit in cele din urma sa gasesc o subtitrare Incredible Hulk 2008 care sa se potriveasca cu versiunea gasita pe torrente : The Incredible Hulk 2008 23fps 1CD, asa ca daca ati descarcat aceeasi versiune a filmului puteti incerca subtitrarea urmand link-ul de mai jos:

                             Subtitrare The Incredible Hulk 2008

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mariti numarul de casute SpeedDial in Opera 9.5

speeddial4x4

Una dintre nouatatile pe care le introduce Opera 9.5 fata de versiunile anterioare este posibilitatea maririi numarului de siteuri afisate cand deschidem un nou tab  prin intermediul functiei Speed Dial. In mod normal numarul de casute din Speed Dial este limitat la 9 insa jucandu-ne putin cu setarile Opera, putem extinde numarul de coloane si randuri in asa fel incat sa nu ramana nici un spatiu liber neocupat pe display.

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa modificam fisierul speeddial.ini. Intrucat fisierul nu se afla in folderul de instalare Opera, trebuie sa gasim locatia acestuia in calculator. Pentru aceasta mergeti la Help -> About Opera si copiati (CTRL+C) textul pe care l-am marcat in imaginea de mai jos.

opera 950jpg

Deschideti o fereastra de explorer, lipiti in bara de adrese (CTRL+V) textul pe care l-ati copiat si apasati Enter. Deschideti fisierul speeddial.ini pe care il veti gasi in folderul pe care tocmai l-ati deschis si introduceti  textul de mai jos inainte de [Speed Dial 1]:

[Size]
Rows=3
Columns=5

opera1

Bineinteles ca puteti schimba nr. de coloane si randuri in functie de preferintele dvs. insa  intr-un ecran de de 19 inch ( sau un widescreen de 17) cele 15 casute se integreaza perfect. A, si inca ceva:  inainte de a salva modificarile din speeddial.ini fiti siguri ca ati inchis Opera 9.5 altfel schimbarile pe care le-ati facut nu isi vor face efectul.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Firefox 3 intra in cartea recordurilor

firefox3

Odata cu lansarea Firefox 3, tipii de la Mozilla si-au propus si stabilirea unui nou record mondial in ceea ce priveste numarul de descarcari  pe care il atinge o aplicatie in primele 24 de ore de la lansare.

Si, desi serverele Mozilla au trebuit sa suporte cele peste 8 milioane de descarcari, Firefox 3 si-a atins obiectivul intrand in Guinness Book. Intrucat initial cei de la Mozilla se asteptau la aproximativ 5 milioane de descarcari au existat si ceva probleme privind viteza de transfer si unele erori in ceea ce priveste actualizarea automata a extensiilor, insa acum lucrurile au intrat in normal si puteti descarca Firefox 3 fara probleme.

Firefox_3

La ora la care scriu acest articol numarul de descarcari a depasit deja 16 milioane, si desi Romania nu a intrat in topul descarcarilor dominat de USA, Germania, Marea Britanie si Spania, si romanii au fost interesati de lansarea FIrefox 3, peste 200.000 de utilizatori descarcand aplicatia.

                             Download Firefox 3 in limba romana

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..