Download Nero 9 gratis

nero9_gratis

Dupa cum va spuneam si in articolul Download Nero 9 in care anuntam lansarea noii versiuni Nero 9, nu sunt un mare fan al softului de inscriptionare produs de Ahead, datorita faptului ca pe langa functia de inscriptionare incorporeaza o multitudine de alte functii de care un utilizator simplu nu are nevoie. Din aceasta cauza va si recomandam sa incercati una din cele 10 alternative gratuite la Nero pe care le prezentasem intr-un articol anterior.

Nero_9_gratis

Se pare ca producatorii Nero 9 au realizat si ei ca pierd teren in fata aplicatiilor simple si gratuite si de aceea zilele acestea au lansat un Nero 9 gratuit. Versiunea, ce contine numai functiile de baza, este destul de voluminoasa – 55 Mb- si poate fi descarcata de pe siteul Nero.com

Din pacate, cei de la Nero nu s-au abtinut sa introduca in kitul de instalare si bara de unelte de la Ask, de aceea asigurati-va ca bifati optiunea "Install Nero without the Ask Toolbar" daca nu doriti sa instalati un toolbar suplimentar in browserul dvs.

Download Nero 9 Gratis –link direct

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

E o porcărie varianta asta scurtă Nero 9. Am dezinstalat-o și mi-am reinstalat (gratuit, de pe Internet) Nero 7 Premium.

Trimiteți un comentariu